Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mmorpg

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, napisałem tutaj bo wiem, że jest największy oddzew. poszukuje jakiegoś mmorpg. jakie warunki? Na pewno ma być cały czas ta gra wspierana, graczy całkiem sporo (tzn. chodzi mi o grę niewymierającą). Fajnie jakby płatnosci nie wpływały aż tak na rozgrywkę, jednak wiem w jakich czasach żyjemy. Do tego odpadają wszelkie metiny, linagea, tery online. nosy tale jakieś inne "przeminięte" gry. Szukam czegoś naprawdę wow

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Szczerze ? Nie ma. Jedyne warte zagrania na dłuższą metę znajdziesz właśnie wśród tych, jak to określiłeś "przeminiętych". Wśród nowości nie ma nic wartego uwagi....

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Szczerze ? Nie ma. Jedyne warte zagrania na dłuższą metę znajdziesz właśnie wśród tych, jak to określiłeś "przeminiętych". Wśród nowości nie ma nic wartego uwagi....

Archlord jest fajny, z tym że na privie, który nawiązuje do 1 wersji.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

podbijam

a co sądzicie o lotro?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Archlord jest fajny, z tym że na privie, który nawiązuje do 1 wersji.

Owszem, Archlord jest fajny (dla mnie wręcz wspaniały, jako że ma niesamowity klimat), tylko że jedyny prywatny serwer na którym można zagrać jest w ogóle nie wspierany przez administrację. Adminów nie ma gdy gracze ich najbardziej potrzebują, nie naprawiają bugów, balans postaci prawie że zerowy itd. 

A co do LOTRO, nie grałem, ale wygląda całkiem fajnie, zwłaszcza widoczki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...