Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RekordMU|Season2|75x|60Drop|

Authix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ta chwilę na serverze są 3 bany za SH wiec to nie jest byle co i przed każdym banem prosiłem by to wyłączyć to pierwszy dzień chce być fair i chce aby gracze też byli fair :) Jeśli mówie jak do człowieka wyłącz sh i graj albo idz na 9999x server i nie bd musial nic uzywac i ktos mi pluje w twarz to dostaje bana :) Ale spokojnie nie pracujemy nad zabezpieczeniami juz nie dlugo :)

Edit: Sadze ze Pan to pan BialyBK ktory mial 190agi i atakowal jak by mial 10k :)

Strona: EternalMu! 

Opublikowano

serwer wydawal sie fajny  ale admin na kazdym kroku sh widzi i haki wiec niemozna grac dobrze nie obawiajac sie bana za nic, odradzam serwer elo melo pistolero

Opublikowano

jak się gra na cheatach to tak jest kur ..  później się dziwicie , ja osobiście polecam serwer i zapraszam do wspólnego expa oczywiście pomogę na początku :)

Opublikowano

wiadomo coś kiedy server ON ??  

no i dzieki wielkie tym palantom za not FAIR gre przez co bedzie WIPE...

wiadomo coś kiedy server ON ??  

no i dzieki wielkie tym palantom za not FAIR gre przez co bedzie WIPE...

Opublikowano

oby szybko ogarneli to antycheat ;/  bo człowiek jak jest na L4 to chce mu sie grać :D  a server naprawde fajny, spoko atmosferka i ogólnie ;)

Opublikowano

też chętnie wpadne :)

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

Wiadomo przepraszam wszystkich graczy ale wszystkie konta zostały usunięte: Na razie naprawilismy ranking i drop z Seruszek itp 

Dzis zakupilismy Platnego bardzo dobrego antycheata tak wiec konfiguracja poprawki troszke zmian na samym serverze i ruszamy jak zarwiemy nocke to moze nawet jutro 

server bedzie gotowy do startu tym razem bez niespodzianek :)

Strona: EternalMu! 

Opublikowano

Troszkę dziwi mnie to, że admin odpalił serwer s2 bez dobrego antyhacka. Tak czy siak, życzę powodzenia, ponieważ brakuje dobrych serwerów na tym sezonie ;)

Opublikowano

Powiem wam tak, wszystie spoty są słupkowe przez co lecz nie da się zbierać itemow, bo się zbiera cały syf. Polecałbym ustawić tylko parę słupków, i to na jakieś spoty 10rr min. I polecałbym i jeszcze zmniejszyć ilość pkt za res do ok 500-600pkt :)

Pozdro ☺

Opublikowano

o super że poruszyłeś ten temat:) spoty niech bedą rozbite.

a jak tam idzie ? coś wiecej wiadomo kiedy mozliwy start? :))))

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

co serwerem Panie Admin??

Opublikowano

napisze tak: wszedłem na serwer pograłem chwile i odrazu widze co lepiej zmienic.

po pierwsze zbyt dobre itemy w sklepach. niech beda tylko podstawowe itemy do +6 max.. wykasować całkowicie te miesze i tarcze ze sklepu z davias....

bo i tak z serc lecą dość dobre wiec wystarczy a lepiej sie pomęczyć i wydropić albo samemu zrobić.

rozbić spoty niech nie bedą w słupkach bo to tylko psuje gre.

exp jest w porzadku ale drop nawet mozna troche zmniejszyc do 40%. tyle z mojej strony. dzieki

Opublikowano

Witam wszystkich.

Przegladam przeróżne publikacje od dłuższego czasu w poszukiwaniu S2 Low rate i po prostu takich nie ma. Zastanowcie się nad ustawieniami typu x50 25drop z pkt za resa max 200/300(SM/MG). Przegladajac rozne fora jest spore zainteresowanie takim serwerem, dopracujcie dokładnie zrobcie strone internetowa bo obecna nie działa, bete serwera żeby ludzie się pobawili i wiedzieli ze projekt  jest w fazie produkcji i nie padnie po tygodniu, rozreklamujcie serwer  na roznych forach do końca roku dając ludziom czas na dowiedzenie się o takim projekcie i zebraniu znajomych  i gwarantuje ze wyjdzie wam cos konkretnego. W razie potrzeby sluze radami.

Pozdrawiam stary wyjadacz Snajper  z serwera ChaosMu tego prawdziwego PoweraPK z przed 10laty pamięta ktoś jeszcze;d?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...