Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile trwa dostawa komputera ze skladaniem na morele 2 ?Jakie macie opinie o nich?

Kompp321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zamowilem dzisiaj komputer z morele.net, wzialem opcje skladania komputera, kiedy przyszedl by komputer ? Jakie macie opinie o morele.net ? Przychodza stamtad wadliwe/zepsute czesci ?

Opublikowano

Spytaj ich to się dowiesz, itak dostaniesz okres od do, do tego dolicz przesyłkę. 

Zresztą i tak dowiesz sie jak wyślą.  Święta są człowieku każdy chce od razu . 

Tydzień raczej wystarczy chyba byś nie wysiedział jaja przez ten czas czekając przed drzwiami na dostawę. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Pytasz o opinię po zakupu z ich sklepu? - Gratulację dla Ciebie za taki tok myślenia.

Przejdźmy do tematu, nie spotkałem się z takimi niespodziankami żeby coś było u Nich wadliwe, czy zepsute.

Opublikowano

Pytasz o opinię po zakupu z ich sklepu? - Gratulację dla Ciebie za taki tok myślenia.

Przejdźmy do tematu, nie spotkałem się z takimi niespodziankami żeby coś było u Nich wadliwe, czy zepsute.

Pytam poniewaz sprawdzalem opinie z 2012 roku i 1/4 tych opin to byly negatywne, a z 2016 prawie wogole nie bylo negatywnych i dlatego pytam, zamawiales komputer i wszystko bylo cacy ?

Opublikowano

Pytam poniewaz sprawdzalem opinie z 2012 roku i 1/4 tych opin to byly negatywne, a z 2016 prawie wogole nie bylo negatywnych i dlatego pytam, zamawiales komputer i wszystko bylo cacy ?

Komputera nie zamawiałem, ale części u Nich były zamawiane - wszystko na czas, support odpowiada w miarę szybko - nic tylko chwalić z mojej strony Morelki =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...