Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting na 1.7.10 pluginy + mody?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukam dobrego hostingu serwerów minecraft. Na pluginy i mody 1.7.10. Najlepiej aby nie był za drogi i mógł mieć spore zasoby aby nie było jakiś lagów.

Opublikowano

Ja osobiście polecam CraftHost.pl.

- Tanio

- Duże zasoby

i wiele więcej. 

Co do wypowiedzi kolegi wyżej - w żadnym wypadku nie wybieraj craftserve, podobnie jak enderchest, są to 2 najgorsze hostingi.

Opublikowano

Chyba najbardziej znany craftserve. Za 30zł masz 24GB RAMu więc raczej wystarczająco :)

Ty polecasz Craftserve ? :O Czy ciebie Bóg opuścił ? Za taki support i hosting to ja podziękuje, każdy może Ci się wpieprzyc na ram, zasoby są współdzielone na wszystkie serwery, czyli jakiś serwer może Ci zabierać pamięć ram itd, za takie coś to ja dziękuje

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

CAMDNAx.png

Opublikowano

Chyba najbardziej znany craftserve. Za 30zł masz 24GB RAMu więc raczej wystarczająco :)

Ty polecasz Craftserve ? :O Czy ciebie Bóg opuścił ? Za taki support i hosting to ja podziękuje, każdy może Ci się wpieprzyc na ram, zasoby są współdzielone na wszystkie serwery, czyli jakiś serwer może Ci zabierać pamięć ram itd, za takie coś to ja dziękuje

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Szczerze to nie mam z nimi większych problemów. Na odpowiedź supportu czekałem najdłużej około doby, a co do samegi serwera to nie zauważyłem (jeszcze) żadnych spadków wydajności.

Opublikowano

Mam do was takie jedno pytanie. Wy naprawdę uważacie że serwer na slotówce może uciągnąć serwer na modach? Z takim serwerem problem ma dedyk a slotówka ma dać rade.

Polecam OVH.

Opublikowano

Osobiście polecam Enderchest. Bardzo tanio, wysoka jakość serwerów i pomoc fachowców w dziedzinie zarządzania serwerami za niską cenę, lub darmowy BOK.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście polecam Enderchest. Bardzo tanio, wysoka jakość serwerów i pomoc fachowców w dziedzinie zarządzania serwerami za niską cenę, lub darmowy BOK.

A miał pan tam taki serwer?

Bo nigdzie w ofercie hostingu enderchest nie widziałem wiarygodnej informacji o tym aby serwery z modami/własnymi silnikami były oficjalnie wspierane.

słyszałem też wiele o ich boku i tej tzw. "pomocy fachowców".

http://www.mpcforum.pl/topic/1591032-strona-enderchestu-regularnie-nie-dzia%C5%82a

@topic

ewentualnie sprawdź ofertę ovh jeśli nie chcesz przepłacać

https://www.ovh.pl/

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...