Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za plugin?

muuuuciekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakaś Ameryka to to nie jest, można skleić z jakiegoś darmowego pluginu na gui. Mogę napisać na zlecenie ^^

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Jest to plugin na drop z onlyhc. Downloada do tego ci nikt nie da bo nie ma. Z tego co wiem to eripson te pluginy sprzedaje więc wbij od czasu do czasu na onlyhc (ip pisze tam na 1 ss'ie) i zapytaj go czy ci sprzeda.

Opublikowano

Jest to plugin na drop z onlyhc. Downloada do tego ci nikt nie da bo nie ma. Z tego co wiem to eripson te pluginy sprzedaje więc wbij od czasu do czasu na onlyhc (ip pisze tam na 1 ss'ie) i zapytaj go czy ci sprzeda.

Tylko dziwne bo crazyhard ma taki sam plugin wiec?

Opublikowano

Po co refujesz? Nie dostałeś odpowiedzi? Zapraszam na PW jak chcesz mi zlecić napisanie podobnego. Nie znajdziesz DL.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Tylko dziwne bo crazyhard ma taki sam plugin wiec?

crazyhard kupiło ten plugin od onlyhc

@topic nie znajdziesz  tego pluginu na necie

Opublikowano

Serwer to onlyhc.pl
Mam tam admina a plugin jest autorski, właściciela serwera (eripsona) On ma to w Core i pewnie Ci sprzeda ale raczej nie tanio :)

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

Mogę Ci takie coś za free dać, po prostu trzeba ogarniać Skrypty [lub jeżeli nie jesteś przekonany plugin ChestCommands GUI].
Czekam ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...