Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Mu Teraz Ukrasc Konto?

OdmowaDostepu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak,pisze z typem ,sprzedaje 74 lvl na agronas bez eq ,mam ss tego konta i mam jego adres email,wiec pomozcie jak mam teraz okrasc jego konto? gdzies widzialem jak latwo ukrasc konto znajac email ale nie moge tego znalezc,wiec bardzo prosze,napiszcie jak mam ukrasc to konto,DAM PELNO + I 5*..dzieki z gory ;D

jego konto email jest na o2

Opublikowano

nie mówcie mu.... już masa takich neokidów jest na pl...

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Popieram, nie mówcie takich rzeczy ^^ Juz wiele noobkow jest na Polaku co daja konta za RL kase i zabierają. To jest kradzież, i mozna przez to odpowiadać przed sądem jezeli ktoś kogoś przyłapie i pozna jego dane osob.

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

Opublikowano

Popieram, nie mówcie takich rzeczy ^^ Juz wiele noobkow jest na Polaku co daja konta za RL kase i zabierają. To jest kradzież, i mozna przez to odpowiadać przed sądem jezeli ktoś kogoś przyłapie i pozna jego dane osob.

i tu sie kolego mylisz, sprzedanie konta to łamanie regulaminu metin2.pl więc konto powinno zostać zbanowane a nie sprawa do sądu xdd

sygnatura1.gif
Opublikowano

Widze ze jestescie kurwa zajebiste nooby,sami znacie sposob a podzielic sie z jednym typem nie chcecie..

Zbulwersowane dziecko neostrady?

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Powiem tak kont nie mozna sprzedawac.Jak sie je sprzeda i okradnie to jest kradziez a wiadomo za cos takiego do pierdla ale widze ze to dziecko neostrady wiec do poprawczaka.I jak teraz kradniesz to co z ciebie wyrosnie i pewnie teraz pewnie bedziesz mial do mnie wonty ^^

Tesco dla ciebie badziewie

Opublikowano

1.Logujemy się na metin2.pl i na konto , które chcemy haknąć :)

2.Zmieniamy e-mail na nowy ,

3.Potwierdzamy na nowym e-mailu zmianę ( cały czas siedzimy na koncie ofiary ) ,

4.Piszemy do ofiary , że się rozmyśliliśmy ,

5.Ofiara anuluje zmianę emaila , wtedy wchodzimy na jego koncie na zmianę adresu email ,

6.Wpisujemy nasz email na , który zmieniliśmy wcześniej i nowy na który chcemy zmienić :) ,

7.Na nowym emailu potwierdzamy zmianę i ofiara nie ma możliwości przypomnieć hasła ,

8.Cieszymy się z nowego konta .

tu masz tuta jak haknąć konto bugiem na e maila

@Edit nie jest to mój tut ja tylko daje

Szukam konta w metinie i w plemionach jak masz jakieś pisz na gg:19411323

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Offtopic

Nie spamować. Jak ktoś mu może pomóc to pisać.

Topic

Jak chcesz to możesz wypróbować shackować stronką (mam w sygnaturze) 

Opublikowano

wejdz na pl.mmogame.com zarejestruj sie na jego email on to potwierdzi i masz dostep do all jego kont potem uzywasz bugu na email :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

wejdz na pl.mmogame.com zarejestruj sie na jego email on to potwierdzi i masz dostep do all jego kont potem uzywasz bugu na email :)

Samii wie o co chodzi byl by hacknal mojego kolege na twierdzy...

PZDR :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...