Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Łatwy jungler

Malia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Potrzebuję waszej pomocy.Mainuje sobie botlane ale jak widzę na weście jgl i ich graczy to aż mnie cholera strzela i potrzebuje waszej pomocy.

Szukam jakiegoś w miarę łatwego championa z łatwymi gankami.

Próbowałam grać rengarem i to nie moja liga na ten moment.

Za wszelkie porady dziękuję! 

nE6BLlT.png

Opublikowano

Może Rek'Sai? Jest dosyć wytrzymała, ma niezły podrzut, potrafiący zrobić sporo zamieszania w walkach drużynowych. jest silną postacią chyba w każdej fazie gry oraz sądzę, że nie zagrażają jej żadne nerfy. Nie ma jakichś tam skillshotów, a do odczytywania skanera nie potrzeba skilla. Po prostu trzeba się z tym obyć, reszta jest na niej dosyć banalna. No i oczywiście wprawa w wstawianiu tuneli. Jak? Najlepiej zagrać kilka(polecam naście) gier i samemu stwierdzić, gdzie, jak, kiedy. :)

Opublikowano

Bez urazy ale jeżeli nie stać Cię na nic więcej niż silver 5 to nie żal się na kolegów z drużyny.

Bronze i Silver da się przejść prowadząc swój team za rączkę i podtrzymując ich na duchu - solo da się wygrywać gierki.

Zakładam, że masz typową mentalność silvera, a "smurf" w bronze 5 to nie najlepsze wyjście - zamiast się rozwijać cofasz się w rozwoju (gracza).

Odpowiadając na pytanie:

Hecarim - biegasz i klikasz Q - poza tym clear fajny a i postać strasznie silna aktualnie.

Master Yi - biegasz i zabijasz - jak ogarniesz to ta postać wygrywa gierki solo.

Poza tymi dwoma to nie wiem, może Amumu? Shyvana? Albo Zac?

Opublikowano

Tak jak UP jeżeli enemy team nie ma dużo Tanków,CC To Master 2/0 sam wygrywa gierkę.

PS: Może Evelynn spam z skili na niższych rangach nie używa się wardów [ bez obrazy ] postać sama w sobie łatwa w obsłudze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...