Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoto na co ? :)

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo.. :D Posiadam teraz aktualnie 7245golda :P i pytanko na co wydać tego golda może na 2 mieś premki i jaką 5 tier kupić ? co doradzicie? :)

Opublikowano

Jak masz jakieś czołgi premki to wypisz, żeby ci niepotrzebnie takiej nie proponować. ;)

Ja na twoim miejscu kupiłby 2 premki 6 tieru (akurat jest obniżka 30%  na 6-7 tiery od 6:00 w sobotę 10 grudnia do 6:00 w piątek 16 grudnia).

Resztę zostawiłbym na inne promocje np. 50% zniżki na 5 tiery (powinno coś być jeszcze w tym roku, jak nie to i tak dość często są takie obniżki).

Czasami też są zniżki na kamuflaż kupowany za złoto (tak chyba o 50%) to też warto sobie trochę golda zostawić.

Z 5 tierów fajny jest T-25 (mam i bardzo fajnie się nim gra).

Z 6 tierów fajne o Type-64 (też go mam i naprawdę świetny jest) i Skoda 40.

Generalnie zasada z premkami jest taka że jak zależy ci na tym by mieć dobrze wyszkoloną załogą na jakimś czołgu np. średnim Niemieckim to kupujesz taką premkę by w niej załogę szkolić i dodatkowo kredyty będzie zarabiać.

Na 8 tiery też często są promocje na 15%, ale wolałbym 2 6 tiery i kilka 5 ze zniżką kupić kupić.

Co do konta premium to bym nie kupował, z kilku powodów, po jakimś czasie się skończy, a czołg będziesz miał.

EDIT:

@NiemaSkilla na 7 tiery jest zniżka do Piątku 6:00. Co do 8 to bym nie polecał mu bo raczej jeszcze za wcześnie, skoro pyta się na co golda wydać znaczy nie ma zbytnio doświadczenia więc lepiej niech nabierze go grając na niższych tierach. ;)

@Uszin ty to tak dla zabawy zakładasz coraz to nowe tematy?

Tu też niedawno pytałeś jaki czołg premium 5-6 tieru kupić: http://www.mpcforum.pl/topic/1589667-premke-od-5-6-tieru/#entry13406223

Opublikowano

zniżki na 180 i 360 dni premium, standardowe pojazdy tieru VIII-X, pojazdy premium tieru VIII oraz przelicznik 1PD = 10 PD załogi

24 grudnia 2016 - 1 stycznia 2017.

Jak pisałem na stronie D0m1n-a jest napisane kiedy są przeceny i na co więc do 24 grudnia musi czekać jeśli chce kupić jakąś premke VIII tieru

np AMX CDC lub coś innego za tyle złota co posiada.

A teraz coś ode mnie Premki VIII tieru są dobre do zarabiania ale tylko na randomkach, oczywiście pod warunkiem posiadania konta premium oraz

dobrego wyniku w bitwie + Bonus klanowy na kredyty.

Także można zainwestować w x2 pojazdy VI poziomu premium jeśli masz klan i grasz często twierdze przy dobrych wiatrach 50k kredytów za bitwę wygraną

+ Bonus do kredytów odpalony miodzio, oraz bitwy zazwyczaj są szybkie odnośnie twierdz więc tylko szybki pojazdy takie jak T40, Type 64 , Cromwell B itd.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Naucz się pisać po polsku i nie nabijaj bez sensownych postów.

Przez takie osoby jak Ty muszę wszystkie tematy przejrzeć, aby sprawdzić czy ktoś przed tobą napisał coś ciekawego.

W każdym temacie post typu "Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem"

Uszin już na pewno wybrałeś. ale z mojej strony polecam minimum 6 tier jako czołg premium. 

Ze względu na twierdze, klanówki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...