Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premke od 5-6 tieru!

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nadchodzą święta i chciałbym sobie sprawić jakiś prezent na World of Tanks. Jak myślicie jaką 6 i 5 kupić . Gram najwięcej niemcami i brytyjskimi :) Myślałem nad  T-25 =  5 tier . A nad 6 ? może Szewdzik lub Dicker Max?

Opublikowano

T25 będzie dobry do zarabiania jak i szkolenia załogi.

D.Max może i zarabia ale przy swojej prędkości zanim dojedzie do miejsca akcji to albo już nie ma wrogów bo jest 15:3 albo nie ma twojej drużyny bo jest 3:14

Szwedzki tenk to jak dla mnie dno. Nie słyszałem by zarabiał. Może i jest grywalny ( z klanu na twierdzę go brali, teraz jakby słuch o nim zaginął ) (...)

Polecam Ci najbardziej Type 64, choć nie grasz chinolami to czołg zarabia i to dużo

Opublikowano

Cromwell B 

VI tier którego rzuca w bitwach losowych na VIII tier. Za to masz praktycznie idealną maszynkę do twierdź.

Opublikowano

Poleciłbym Ci VI tiery takie jak: Cromwell B, Type 64 lub Rudy o ile będzie na twierdzę VI tieru. Najlepiej wybierz jeden z tycz czołgów, bo będą miały 2 zastosowania, do grania mm oraz twierdzy VI. Czołgi są przyjemne w grze oraz możesz sobie zawsze podszkolić załogę.

Opublikowano

Polecam Skode T40 oraz Typ 64 do zarabiania, dobierzesz się z kumplami klanowymi do twierdzy + bonusik to raz dwa zarobisz z jednej bitwy :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Polecam Type 64 :) 

Nawet na IX tierach coś zrobisz o ile umiesz grać LT.

Jeżeli ktoś ogląda youtube'ra Faje to jeżeli się sprawdzi to 19-stego grudnia będzie Cromwell B w ofercie :3

Opublikowano

T25 będzie dobry do zarabiania jak i szkolenia załogi.

D.Max może i zarabia ale przy swojej prędkości zanim dojedzie do miejsca akcji to albo już nie ma wrogów bo jest 15:3 albo nie ma twojej drużyny bo jest 3:14

Szwedzki tenk to jak dla mnie dno. Nie słyszałem by zarabiał. Może i jest grywalny ( z klanu na twierdzę go brali, teraz jakby słuch o nim zaginął ) (...)

Polecam Ci najbardziej Type 64, choć nie grasz chinolami to czołg zarabia i to dużo

A czy czasem CromkaB nie jest do kupienia lub się mylę .. czyli mówisz.. że szwed to kiepski wybór..? :) no to pozostaje ... Rudy , Cromka , Type64

Opublikowano

Jak masz złoto w grze to bym poczekał na obnizkę czołgów premium (na bank jeszcze w tym roku zrobią np. 50% dla 5 tierów; 30% dla 6-7 tierów i 15% dla 8) wtedy można sobie kupić np. Type-64 bardzo przyjemnie się nim gra i dobrze zarabia jak na 6 tier (no i na drużynówki i twierdze jak najbardziej ok). Nie wiem czemu pisze ktoś że Skoda kiepska, biorąc pod uwagę jej parametry to bardzo fajny czołg może być.

Jeśli nie masz złota, a chcesz za realną kasę kopić to CromkaB lub Rudy, na bank będą w kalendarzu adwentowym (tylko podejrzewam że z pokaźną sumką złota i drogo :( ).

Ja bym np. kupił złoto na alledrogo i poczekał na obniżkę czołgów premium w grze. Kupowałbym taki czołg którym później szkoliłbym załogę.

Opublikowano

Przecież od dwóch dni jest 50% mniej na czołgi II-V tieru ;)

test

Opublikowano

Jedyny dobry wybór to rudy/skoda moim zdaniem, ewentualnie type 64 jeśli twierdze grasz bo na randomie słabo tym zarabiać .. ;)

Jak typem-64 słabo na randomie zarabiasz to widocznie źle nim grasz. Według mnie to jedna z lepiej zarabiających premek na swoim poziomie. Sporo ze spota i sporo z dmg zawsze wpada (no prawie zawsze bo czasem da się ciała ;)).

@Uszin odezwij się czy coś wybrałeś.

Opublikowano

type64 lub skoda t40 na randomku sobie radza swietnie  i swietne czolgi na twierdze 

co do szweda to na twierdzy sie nie sprawdza , na randomku tak srednio  a a do tego ma tylko 3 zalogantow czyli szkolenie zalogi takze kuleje 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...