Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sura Bm Build Na Eq

desti2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pvp to przede wszystkim ABS,do tego sporo inta,bonow na ludzi,6/7 bony na dane klasy postaci.

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Hmmm, ja sam do wszystkiego doszedłem, czytałem wiele poradników i doszedłem do wniosku, że najlepiej samemu do wszystkiego dojść.

Ale ok, nie chce Ci się, rozumiemy to:

All w inta, kryta, troche przeszywki i najlepiej główną broń na woja,sure bo na woja testujesz kryty, sura jest dosyć ciężki, a szaman (oczywiście nie każdy, ja osobiście uważam, że szaman to jedna z najlepszych klas, tylko trzeba umieć na nim grać) zlatuje na sferka i duchowe.

Ninja na początku PvP dostaje po ok 5-10k z duszka (zależy od eq i bonów) potem walisz ogniste, mroczne, sferke, ogniste, duchowe i na 100% ktoś z was leży (zazwyczaj jest to ninja...:) )

52287137559562145640.png

Opublikowano

ja na pvp jadę tak, bony na inta + 10-15% na ludzi (zależy ile max na serwie)

do tego często absy wchodzą (lecz nie tak dużo, jakbyś same absy chciał mieć)

w tarczy także nno

często próbuj dodać do tego bony na zręczność

Zręczność zwiększa dmg sferki, najsilniejszego skilla w grze :)

Inteligencja zwiększa bony jakie daje ochronka!!

a bony na ludzi wiadomo, dmg

@edit

a co do użycia skilli, to zależy z kim walczysz, jak masz pewność, że gościu cię omdli, uderz pierw mroczne, jak będzie się mu ładować skill omdlewający, wal sferkę, jeżeli walczysz z daggerem, który używa krycia się, to unikaj zasadzki w plecy i czekaj aż się pojawi, żeby sferką, a takto to jako 1 skill sferka potem mroczne, ogniste

@edit2

UP - Po co bmowi bony na przeszywe?? Najwyżej krytyk, chyba nie grałeś bmem, więc uświadamiam cię, że do pvp krytyk jest przydatny, ale są ważniejsze bony, a przeszywka jest do niczego

Opublikowano

Heh, grałem i to sporo... poco przeszywka ? Jak masz sporo % na omdle, trutke (gdy wbijasz inne to mogą Ci sie takie trafić) to gdy między ładowaniem skilli gdy machasz mieczykiem, możesz kogoś omdlić a co w przypadku sury w 80% kończy się wygraną...

Ps. widzisz tam słowo TROCHĘ ? Sprawdź co to znaczy... a gdy masz np. inta, kryta, zwinkę i przeszywke to zmieniasz bony, bo poco BM'owi przeszywaka ?

Co do walki z ninją to najpierw załączasz duszka, potem ogniste, gdy się pojawi walisz mroczne, sferke, ogniste i właśnie załadowało Ci się mroczne...

Walka z wojem w moim przypadku to:

Ja: mroczne

On:szarże/uderzenie miecza

Ja: sferke

On: ded ew. jeszcze ogniste

Ps2.Przed chwilą było to wspomniane o dychowym, raczej skill do kitu, ale myli mi się z mrocznym... Poprawiłem ;)

Tak czy tak chodzi o sklill, który ładuje się 8 sekund :)

52287137559562145640.png

Opublikowano

A teraz moje spostrzeżenia ^^

Przeszywka i krytyk nigdy nie daje dlaczego? Ponieważ mam wystarczająco dużo w kolczykach i naszyjniku z 54lvla a po o więcej ?

Co do absów warto mieć lecz tylko na miecze i magie lub sure. Ponieważ najgorsze W pvp jest sura WP bo może ci wyłączyć ochronę lub duszka i leżysz .

Inę bony: to zwinność , inteligencja i najważniejsze % na ludzi i na postać. Chciałem sprawdzić te wasze buildy i zrobiłem to z moim dawałem rade na 95lvlu postacią z 120lvl a z waszymi a z przedstawionymi przez was nie:(:(:(:(:.

Czyli podsumowując zróbcie tak najważniejszy bon na ludzi, na postać, inteligencja potem zwinność i oczywiście Hp po jak najwięcej się da na serwie z tak zrobiona sura masz gwarancje wygranej:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...