Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w złożeniu komputera

mchojnacki17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chce zmodernizować swojego pc. Zastaniawiam się nad kupnem http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6638518905 do tego chce dokupić jakiegoś używanego "gtx'a" i 6/7Gb ramu. Dodam ze komputer ma służyć do gier (nie chodzi mi o najwyższe ustawienia itd.) Mam monitor w rozdzielczości 1440x900 i lepszego nie potrzebuje. Czy zagram na tym sprzęcie spokojnie w GTA V i inne nowe tytuły?

graphic.png

Opublikowano
  • "jakiegoś używanego GTX`a"

Dużo nam to mówi, dzięki za szczegółowość. Biorąc pod uwagę tylko tego procka który jest na aukcji, czyli Xeon Quad E5335, to odpalić- odpali.

Powody dlaczego ja również odradzam masz napisane na górze, ale jak już wolisz.

Opublikowano

• pamięci DDR2
  • SATA II
  • domowy MOD

3 powody dla których odradzam.

Akurat te argumenty sa slabe, sata 2 jeszcze k, co z tego ze mod? Lepiej akurat normalna plyte imo niz jakas serwerowa, pamieci to juz o cala platforme chodzi. 

Autorze, nie wiele drozej zlapiesz i3 2xxx + mobo h61 co bedzie wydajniejsze i bardziej przyszlosciowe. 

Ten xeon w koncu przestanie dawac rade nawet w prostych grach i bedziesz z palcem w ..

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...