Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPSami

bemben64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! :)

Otóż mam wielki problem z CS'em ;/ Mam kompa ponad 2 lata .. Procek : Intel Pentium G3220 , Grafa : NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB , RAM : 4GB , Płyta : MSI H81M-P33 V2 (MS-7846) , system : Win 7 .. Gram w cs'a od 4 miesięcy .. miałem po 200-300 fps na srednich ustawieniach ,a na Ultra 100-150 fps . Teraz od tygodnia nagle dostałem spadek fps  . Gra muli nawet jak jestem w menu ,a co dopiero jak wlacze sobie np. Gre z botami to doslownie gra stoi i wszystko tnie , nie moge nic wlaczyc , fps mam moze z 20-30 , pokazuje mi 100%  zuzycia procesora , muzyka w menu zacina i nie moge ruszyć nawet myszką . Dałem kompa do formata ,bo myslalem ,ze moze jest zepier*olony śmieciami .. Zainstalowalem tylko cs'a i dalej zacina .. wzialem wszystko na najmniejsze ustawienia , doslownie wszystko i jest tak samo .. procek 100% i tylko jak odpale cs , inne gry smigaja dobrze . Wiecie co moze byc przyczyna  ? Moim zdaniem wygląda to tak jakby procesor był za słaby skoro pokazuje 100% wydajności i gra sie wiesza ale dlaczego zrobil sie za slaby tak z dnia na dzien ? albo gdzie indziej tkwi problem ;/ 

Opublikowano

od ostatniej aktualizacji 08.12 wiekszosc graczy miala spadek fpsow moze jakas nowa opcje dodali ktora zabiera troszke fpsow albo spadek fpsow spowodowany jest tym nowym systemem dzwiekow :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...