Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybcy i wściekli 8

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pełna nazwa filmu to: THE FATE OF THE FURIOUS, przypuszczalnie wiem tylko tyle, że może być coś w stylu: Szybcy i wściekli: Przeznaczenie

Premiera jest zapowiedziana na 2017 rok. A już dzisiaj, w sumie to 12.12.2016 o godzinie 01:40 na facebooku szybkich i wściekłych zostanie udostępniony zwiastun (https://www.facebook.com/FastandFurious/?fref=ts).

Jako ciekawostkę warto dodać, że zdjęcia były wykonywane na: Atlancie (Georgia, USA), Nowym Jorku (Nowy Jork, USA), Cleveland (Ohio, USA), Hawanie (Kuba), Akranes i na lodowcu Mývatn (Islandia). 

teaser:

Czeka ktoś dzisiaj na trailer? :P

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Gość Marichcje
Opublikowano

O cholera. Daję temat do obserwowanych i liczę, że ktoś napisze, jeżeli będzie coś więcej.

Po tym kawałku mi opadła kopara, nie mogę się doczekać :D Aww! 

Opublikowano

Na youtube można znaleźć trailer:

Natomiast na FB jest rozmowa wraz z aktorami występującymi w filmie.

Ogólnie zapowiada się bosko, najbardziej ciekawi mnie motyw z Toretto :)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Zwrot akcji, lubiana postać, pojawiająca się od samego początku filmu zmienia swoją drogę. Zawsze najważniejsza była dla niego rodzina, a teraz xDD zapowiada sie spoko, ale 8 cześć już, zeby lipyyy nie było

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jak dla mnie, to nie powinni już tego nazywać tym tytułem. Z klasycznymi częściami, to to nie ma nic wspólnego. Widzów przyciągną czołgi, działa, wybuchy, helikoptery, mordobicie i masa innych zapychaczy, tylko po to, by ukryć kiepską fabułę.

Opublikowano

Jak dla mnie, to nie powinni już tego nazywać tym tytułem. Z klasycznymi częściami, to to nie ma nic wspólnego. Widzów przyciągną czołgi, działa, wybuchy, helikoptery, mordobicie i masa innych zapychaczy, tylko po to, by ukryć kiepską fabułę.

Dlatego zmienili tytuł...

Co do filmu to zapowiada się z*********e, szkoda tylko, że to nie to co kiedyś.

Opublikowano

W tej chwili nie ma co oceniać, jest to pierwszy zwiastun z 2/3 - wiele rzeczy się zmieni, nadal interesuję mnie to co zrobią z drugim głównym bohaterem sagi. Czy go uśmiercą czy odeślą na emeryturę.

Opublikowano

Słyszałem, że ma by jakiś wątek z nim. Ogólnie ciekawe co będzie w 9/10, scenariusze się już kończą, może będziemy mieli auta w kosmosie? xdd

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słabo to wygląda, im nowsza część to tym więcej przekombinowane, chyba pomysły sie kończą, poza tym aż oczy bolą od efektów komputerowych na zwiastunie :v

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No co wy? Taka cisza...

Byłem na przedpremierze.  Film kozak, moim zdaniem jest na poziomie części piątej, ale troszeczkę brakuje do tokio drift. Przeczytałem kiedyś komentarz do tego filmu; po co iść, skoro w trailerze wszystko jest zawarte. I śmiem odpowiedzieć, że to jedynie zalążek tego co znajduje się w tej produkcji.

Osobiście oceniam film na mocne 8,5/10 lub 9/10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...