Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znany youtuber wbija rangę Silver 3 w CS:GO

KomputerowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rojo wbił silvera 3, z czego ja jak zaczynałem grę z CS:GO wbiłem silvera elite mastera, i to z małą myszką dla dzieci 8dpi w CS:GO i 1000dpi w myszce bodajże bo nie dało jej się konfigurować.

A on ma myszkę dla graczy, dużą podkładkę, Izak pomógł mu wygrać kilka meczy na unrankedzie a ląduje w silverze 3.

Myślałem że chociaż golda wbije hehe :v

Opublikowano

Co wnosi ten post? Jest to tylko zwykły spaw, zgłaszam :)

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

gościu to że ktoś ma myszke gejmingową, tysiące fps i podkładke to nic nie znaczy, jesli nie potrafi w coś grać.. takie rzeczy pomagają tylko jak tam masz jakis poziom ale c*****y sprzęt.

Opublikowano

Rojson gra jak gra, tyle, boli Cie to ze ma sprzet? 

Swoja droga, zes sie pochwalil co "osiagnales", czasem mam ochote napisac w poscie tylko "zabij sie", bo akurat co ma dpi do grania? Skila to nie da przeciez, poucz sie co to DPI pierwsze, zawsze mozna ustawic nizszego sensa w grze. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

yyyyyyyy??????

przeciez to jaki ktos ma sprzet nie oznacza jego rangi. w dodatku izak nie gral z nim rankedow bo to obnizyloby jego matchmakingi i nie wiem nawet czy mogl z nim grac ze wzgledu na roznice rang.

szczerze mowiac, powtarzajac bardzo popularne teraz hasło

ZABIJ SIĘ :)

Opublikowano

Rozumiem to, że wiele osób boli to, że ktoś ma dobry sprzęt. W grze nie gra sprzęt tylko umiejętności zawodnika, dlatego nie rozumiem do czego zmierza ten temat.

Opublikowano

gówno wiecie a się wypowiadacie

Tu izak grał z rojem na matchmakingu

A i co ztego ze ma gamingowa podkladke mysz sprzet itd.. liczy się skill

np. komputer jakos mi nuke'a uciaga w 60-100fps, myszka i klawiatura zwykle monitor jakis samsung 940bw i mam silver elite. Czy zakupienie sprzętu gamingowego spowoduje, że nagle wskocze do golda?

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

co z tego ? moze miec kompa za 2000000000000zl nawet i byc w tym silverze mam to w dupie pewnie wiekszosc osob tez.Idz na pogaduszki do swojego tematu i pobij rekordy swojego lacze internetowego :D 

Opublikowano

Nie sądziłem, że zobaczę taki temat na forum. No, ale cóż...poprawiłeś troszkę humor innym.

Jutro idę z tym na policję i znajdą wasze ip

pod warunkiem, że zapytasz najpierw rodziców, czy możesz iść tam po szkole.

Co do tematu. Rojo gra w CS:GO tylko ze względu na popularność tej gry i różne serie z Izakiem. Jego nie interesują mechaniczne aspekty gry, awansowanie i jak gra działa, bo po co? oglądalność ma naprawdę dużą. Ludzie tacy jak autor tego tematu wypominają mu błędy gry (nabijając przy tym statystyki/ pozycjonowanie) i wszystko się zgadza. Jemu to odpowiada. Może mieć najlepszy sprzęt na rynku, ale jak nie interesuje się tematem i wchodzi do gry raz na miesiąc tylko po to, aby nagrać film- no to sory, ale nie mamy o czym rozmawiać. Zastanawia mnie jednak to, że jest jeszcze mnóstwo osób, które patrzą na rangi innych. W Polsce to jakaś moda na dowartościowanie się? czy jak?

Podsumowując: Ranga Roja jest adekwatna do poziomu jego gry. 

Opublikowano

Pisanie komuś zabij się jest karalne :) Jutro idę z tym na policję i znajdą wasze ip

xD groźby też są karalne

typie ty płaczesz o to, że ktoś rozpoznawalny bardziej, niż przez rodziców i 5 kolegów ma niższą rangę od Ciebie? masz tego golda, czy kałacha (ew. orzełka jak to kiedyś pisałeś na 1 z 10 zbanowanych kont tutaj), a jednak jakiś typ w silverze 3 ma kilkukrotnie większy fun z gry

smutne.png

to, ile masz sprzętu nie wyznacza poziomu gry, zobacz sobie na takiego typowego niemca, sprzęt za 5k ojro, a skilla brak

tenor.gif

Opublikowano

I co z tego? Jaki jest sens tego tematu? Proszę mi wytłumaczyć. Teraz ponoć wbił gold no i co niech ma. Jak chce i potrafi to nikt mu nie zabronj

Opublikowano

co do tego ze izak pomogl mu wygrac pare meczy ale zobacz kiedy to bylo pare miesiecy temu wiec ranga spadla ktora powinien dostac po tych wygranych ale po co wgl jest ten temat same gownoburze z tego sa 

niech ktos to zamknie bo zaraz wiecej tego przyjdzie i bedzie nabijanie postow, wyzwiska i niepotrzebne nikomu bany :/. 

Opublikowano

Rojo wbił silvera 3, z czego ja jak zaczynałem grę z CS:GO wbiłem silvera elite mastera, i to z małą myszką dla dzieci 8dpi w CS:GO i 1000dpi w myszce bodajże bo nie dało jej się konfigurować.

A on ma myszkę dla graczy, dużą podkładkę, Izak pomógł mu wygrać kilka meczy na unrankedzie a ląduje w silverze 3.

Czyli jednym słowem próbujesz się dowartościować, przykre.

h6IduA1.png

Opublikowano

Tu izak grał z rojem na matchmakingu https://youtube.com/watch?v=zxgQnLkZqGM

np. komputer jakos mi nuke'a uciaga w 60-100fps, myszka i klawiatura zwykle monitor jakis samsung 940bw i mam silver elite. Czy zakupienie sprzętu gamingowego spowoduje, że nagle wskocze do golda?

Tak.

Opublikowano

Oczywiście, że tak kolego.

Posiadam gamingowy sprzęt i mam supreme'a. 

Ze słabym sprzętem nie da się dojść do wysokiej rangi i grac z*********e, zawsze ktoś z lepszym sprzętem będzie miał nad tobą przewage.

Czekam na shitstorma 

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ze słabym sprzętem nie da się dojść do wysokiej rangi i grac z*********e, zawsze ktoś z lepszym sprzętem będzie miał nad tobą przewage.

Czekam na shitstorma 

Nie sprawdza się to na wszystkich przypadkach... Kolega mając 60 FPS wbił do GE jeszcze przed zmianami w rangach, zresztą ja też na gorszym sprzęcie niż teraz posiadam (półtora roku temu - stałe 90 FPS) wbiłem do Supreme. Wiadomo posiadając skilla takiego jak np. Snax nie dojdziesz do GE z 30 klatkami na sekunde, ale sprzęt nie odgrywa, aż tak ważnej roli jak wyczucie gry, czy sam aim.

h6IduA1.png

Opublikowano

Czekam na shitstorma 

Nie sprawdza się to na wszystkich przypadkach... Kolega mając 60 FPS wbił do GE jeszcze przed zmianami w rangach, zresztą ja też na gorszym sprzęcie niż teraz posiadam (półtora roku temu - stałe 90 FPS) wbiłem do Supreme. Wiadomo posiadając skilla takiego jak np. Snax nie dojdziesz do GE z 30 klatkami na sekunde, ale sprzęt nie odgrywa, aż tak ważnej roli jak wyczucie gry, czy sam aim.

up. przed zmianami w rangach to nie wyczyn, zreszta teraz tez w globalu kazdy moze byc bo jest izi 

2. pro jak snax, 30 fps i global? nie nie nie? 

taki tok myslenia bawi i to ostro :)

sam globala wbilem juz na nowych rangach ale na 60-80 fpsach i nie takich ladnyych tylko mocno klatkujacych i nie stabilnych (e5200 2.5 2x, hd 4800 ati 2gb ramu, pozdrawiam :)

do supreme wbiles na starych rangach tak? to aktualnie jestes...? xD

nawiazujac do tematu

bol dupy czy co?

idz k***a zarob kup sprzet i napierdalaj, to, ze wbiles golda czy ten silver 5 6 7 8 czy 9 po placementach to powinienes przemilczec bo zenada

jeszcze na STArych rangach po 150 godzinach w csie zagralem pierwsze 10 gier i duzo przegralem pamietam ale mg1 bylo, i tez mialem myszke 1000 dpi i sensa 4 nawet mozliwe ze gralem

fps bylo niskie i nikt nie plakal

BTW

jeżeli ktos mysli, ze jest juz skillowcem bo me le/lem'a czy supreme to pozdrawiam  :v  :v  :v  :v  :v

Opublikowano

Co z tego?

Rojo może napisać, że w ciągu tygodnia zarabia 100 razy więcej niż twoi rodzice przez pół roku, to jest osiągnięcie a nie głupia ranga.

W ogóle to jak ktoś ma dobry sprzęt a nie umie grać to sprzęt nic nie da.

Do cs liczy się najbardziej myszka z dobrym sensorem a nie jakieś klawiatury i podkładki za 5 tyś zł.

Ja też mam 60-70hz i w globalu siedzę już rok, 5k godzin, grałem pcw z moim teamem, trafiłem na starych inshocków(nie wiem czy pamiętacie - 5:16 przegraliśmy) ale trafiliśmy też na pente sports i wygraliśmy o dziwo z palcem w dupie(16-10)  <-- niby nic ale uważam to bardziej za "osiągniecie" niż wasze silvery albo goldy po 10 wygranych.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Jeżeli chciałeś się chwalić, że twoją pierwszą rangą był Silver Elite Master, to wybacz - lecz nie gratuluję. Zaczynałem jakoś z początków 2013 grać w CS:GO, pierwszą rangą był bodajże DMG. DMG w tamtych czasach to jak Supreme dzisiaj.

Co ma myszka do skilla to po pierwsze xD. Po drugie Izak na 100% nie grał z nim rankedów.

Po trzecie kogo obchodzi ranga Roja w CS:GO.

I tu cie zaskoczę ! Sprzęt nie oszukujmy się, ale ma duże znaczenie :)

Co z tego?

Rojo może napisać, że w ciągu tygodnia zarabia 100 razy więcej niż twoi rodzice przez pół roku, to jest osiągnięcie a nie głupia ranga.

W ogóle to jak ktoś ma dobry sprzęt a nie umie grać to sprzęt nic nie da.

Do cs liczy się najbardziej myszka z dobrym sensorem a nie jakieś klawiatury i podkładki za 5 tyś zł.

Ja też mam 60-70hz i w globalu siedzę już rok, 5k godzin, grałem pcw z moim teamem, trafiłem na starych inshocków(nie wiem czy pamiętacie - 5:16 przegraliśmy) ale trafiliśmy też na pente sports i wygraliśmy o dziwo z palcem w dupie(16-10)  <-- niby nic ale uważam to bardziej za "osiągniecie" niż wasze silvery albo goldy po 10 wygranych.

No to ci powiem, widac skilla masz. Zakup 144hz, ogolnie ogarnięty sprzęt i zobaczysz ze ma znaczenie. Też mam około 5k i grałem pcw na Kinguin, Inshock gdzie furlan jescze w tamtym teamie gral i top 1 team szwajcarski i pelno graczy z fpl/fpl-c. Sprzet ma znaczenie, ale nie jest najwazniejszy.

Opublikowano

Mając monitor 144hz, będziesz mógł pierwszy trafić przeciwnika, widziałem jak gościu ledwo co się wychylał i trafiał mnie załóżmy z awp a to dlatego że miał monitor 144hz a nie 60hz :)

Opublikowano

TO JAK WYCHYLASZ I TWOJ CZAS PEEKOWANIA NIE ZALEZY OD MONITORA TYLKO I WYLACZNIE OD CIEBIE !!! 

POCWICZ NA MAPACH PREFIRE LEARN i tez ci to wyjdzie na 60 hz :) "takie ledwo co wychylanie "
Sprzet ma znaczenie ale nie mozesz zwalic wszystkiego na sprzet :)
STABILNE podkreslam stabilne 60 fps jest git i mozna na nich grac jezeli Cie nie klatkuje
myszka tez za 60 zl jaka bloody czy c**j wie co to kup i tez bedzie git jezeli jestes skillowym chlopakiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...