Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra się zacina

Adis25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam problem a dokładnie kumpel. Zaczeliśmy ostatnio grać na Metin2 Alaska i u mnie wszystko fajnie a u kumpla się przycina chodź np. ETS 2 działa idealnie. Internet jest ( sprawdzaliśmy też na kablu bez różnicy). Ram 4gb CPU 2x2.2 GHz Win 8. antywirus nic nie pomaga (Avast) CCliner też nic nie dał . Ma ktoś jakiś pomysł ? Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

ma karte graficzną? czy integra? w configu pozmieniajcie CPU na GPU i na odwrót. A jeżeli ścina się przy dłuższych sesjach czy w m1, to problem ten występować będzie nawet na komputerze za 30 tysięcy, taki urok optymalizacji metina.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

ma karte graficzną? czy integra? w configu pozmieniajcie CPU na GPU i na odwrót. A jeżeli ścina się przy dłuższych sesjach czy w m1, to problem ten występować będzie nawet na komputerze za 30 tysięcy, taki urok optymalizacji metina.

Zintegrowaną. Sprawdzaliśmy CPU jak i GPU oraz AUTO rozdzielczość i tryb okienkowy też. Zacina się wszędzie od razu po wejściu

Opublikowano

Zintegrowaną. Sprawdzaliśmy CPU jak i GPU oraz AUTO rozdzielczość i tryb okienkowy też. Zacina się wszędzie od razu po wejściu

nie chce być jak 3/4 ''informatyków'' z mpc, ale może format skoro tak zależy wam na metinie?

SNq6Ku7.png

Opublikowano

nie chce być jak 3/4 ''informatyków'' z mpc, ale może format skoro tak zależy wam na metinie?

Format mi wydaje się bez sensowy bo przecież wszystko inne działa. Spróbujemy może zagrać na innym serwerze priv może będzie lepsza opytmalizacja. Znasz jakiś fajny serwer podobny do dawnego DragonMt2?

Opublikowano

Co to za karta? Sam mam integre, wylaczenie paru opcji w ustawieniach 3D zalatwilo sprawe. Wazne sa tez ustawienia bezposrednio w grze, wylaczenie nazw sklepow, czatu, trzeba pokombinowac. Jakie łącze?

Opublikowano

Format mi wydaje się bez sensowy bo przecież wszystko inne działa. Spróbujemy może zagrać na innym serwerze priv może będzie lepsza opytmalizacja. Znasz jakiś fajny serwer podobny do dawnego DragonMt2?

Pandora, diamond, ale tego 2 nie polecam bo perserga

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Co to za karta? Sam mam integre, wylaczenie paru opcji w ustawieniach 3D zalatwilo sprawe. Wazne sa tez ustawienia bezposrednio w grze, wylaczenie nazw sklepow, czatu, trzeba pokombinowac. Jakie łącze?

W grze wyłączone wszystko mgła włączona. Łącze 20mb/s Orange telefoniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...