Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyczekiwanie w kolejce

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę wyszukać meczu nie wiem cy to od tego może zalezec ale mam 10 poziem w grze.

Czekam 5-10 min nic gówno

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, ze gry na boty wyszukuje prawie od razu, ale blind pick zeby dlugo szukac to az dziwne. Reset quene powinien pomoc

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Osób na 10 poziomie nie jest dużo. Na boty queue działa dla wszystkich graczy, czy to z diamentu, czy 10 poziom. Spróbuj jeszcze wyłączyć i włączyć queue, czasem coś daje.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, ze gry na boty wyszukuje prawie od razu, ale blind pick zeby dlugo szukac to az dziwne. Reset quene powinien pomoc

Reset queue powinien pomóc a jak nie to zawsze możesz do suppa pisać chociaż nw. 

Osób na 10 poziomie nie jest dużo. Na boty queue działa dla wszystkich graczy, czy to z diamentu, czy 10 poziom. Spróbuj jeszcze wyłączyć i włączyć queue, czasem coś daje.

@Synek

@Khanjar

@Katatuki

A tak dokładniej o co chodzi?

giphy.gif

Opublikowano

Chodzi Ci o reset queue? Po kolei > klikasz play > jesteś wtedy w queue > klikasz X żeby wyjść z queue i klikasz ponownie play. Zwykły reset kolejki. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Do jakiej kolejki próbowałeś wejść?

Aram, 5v5, 3v3?

Zawsze możesz znaleźć sobie jakiś team, nawet zlepek randomów, żeby po prostu szybciej wejść do gry.

giphy.gif

Opublikowano

Do jakiej kolejki próbowałeś wejść?

Aram, 5v5, 3v3?

Zawsze możesz znaleźć sobie jakiś team, nawet zlepek randomów, żeby po prostu szybciej wejść do gry.

Aram rest tego quene tez robiłem i nic a randomy nie whcodząw grę no bo niby jak skoro nie mogę wyszukać gry.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...