Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] SF-MultiHead.PL [PL]

Azankou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamchciałbym zaprosić parę osób na mój Shakes & Fidget, to mój pierwszy więc wiecie niehejtujcie  xD

To tak może zaczniemy od Administracji? Resztę potem powiem  ;)

Właściciel: supermen

Technik:Brak

Administrator:Brak

Moderator:Brak

Moderator:Brak

Poszukuję akurat administracji, jeśli ktoś chętny zapraszam na PW lub GG: 55415472 może mi ktoś ogarnie jakiś design itd  ;)

Shakes & Fidget ma też nowe forum (Nie dawno było stworzone ale może się przeniosę na inne z inną nazwą)

Forum nazywa się: e-frags.pl (przeniosę się na pewno na jakieś forum też związane z CS 1.6 %5E%5E.png)

Każdy kto się zarejestruje wysyłam mu kod z kuponem o wartości 1000 grzybków  :)

Oraz dla każdego gracza darmowy VIP na okres 14 dni  :)

Jeśli ktoś zaprosi z 20-30 graczy dostaje VIP'a na zawsze + 5k grzybków  :)

Zapraszam wszystkich na tego Shakes & Fidget jak się bardziej rozkręci to może pójdę na forum (Multi-Head.pl) jeśli przyjmą  ;). Administrator oraz Moderator narazie nie dostają panelu, dostają tylko ci którym ufamy po jakimś tygodniu a Technik ma panel (do testowania itd.) i robi design do tego Shakes & Fidget. Dziękuje za przeczytanie  :)

Pozdrawiam, Azankou   B)

Strona z grą: SF-MultiHead.5v.PL

Opublikowano

Serwer kolejny gotowiec na plikach zeusa. Po pierwsze ktoś ci pozwolił aby używać nazwy mutlihead w nazwie? Wątpie aby aquax ci pozwolil aż nawet do niego napiszę :)

Opublikowano

nie da się zarejestrować nie polecam i zamknijcie temat

Opublikowano

Ahh ja nie kradnę, tylko robię jak może nie przyjmą to usunę ;)

lujek nie da się? to napisz na PW naprawię

hosting do dupy kont mam limit na ip a 0 mam xD

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Postawiłeś gotowca i to tyle :-) Nie mam zamiaru Cię w tym poście hejtować, ale napraw chociaż te najprostsze błędy. Serwera narazie nie polecam i mam nadzieję, że administrator zrobi coś w kierunku ulepszenia go(i naprawienia błędów, przynajmniej tego z rejestracją).

Opublikowano

@Lord Makin Proszę o usunięcie tematu brak zezwolenia na uzycie w nazwie Multi-Head 

Właściwie temat do zamknięcia a serwer to jakiś śmietnik skopiowany :)

Serwer kolejny gotowiec na plikach zeusa. Po pierwsze ktoś ci pozwolił aby używać nazwy mutlihead w nazwie? Wątpie aby aquax ci pozwolil aż nawet do niego napiszę :)

Jeśli macie dowody to wysyłajcie je na pw odpowiednim osobom.

Opublikowano

@Lord Makin Proszę o usunięcie tematu brak zezwolenia na uzycie w nazwie Multi-Head 

Właściwie temat do zamknięcia a serwer to jakiś śmietnik skopiowany :)

Jeśli macie dowody to wysyłajcie je na pw odpowiednim osobom.

@MPCpiotr Aquaxa nie ma od ok 2 dni wątpie aby serwerowi gotowcowi pozwolił jego nazwy używać. Gotowiec ponieważ nic nie jest zmienione jeżeli będą nadal takie gotowce w dziale to te forum zejdzie na psy

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...