Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

japroja1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, piszę ten temat ponieważ nie mam pomysłu w jaki sposób zarobić co nieco na moim 70 Paladynie, mam słabe eq :((  - 3 uni i zwyklaki. Nie mam podjazdu do e2 tj. Forverk czy Vari Kruger ponieważ z Krugerem nie dam rady a Forverk jest na red mapie. Jeżeli na tym poziomie ciężko będzie o zarobek to jaki level powinienem wbić aby móc w końcu zarobić? 

Opublikowano

Dojdź do jakiegoś klanu, stań na e2 w grupie. Albo exp dalej i z expa zdobywaj hajs :) Dobry hajs z expa zaczyna się od 160 poziomu także powodzenia.

Opublikowano

Dzięki, postanowiłem expić, expić i jeszcze raz expić :D Z ok. godziny expienia mam 400k myślę że to w porządku :) 

Opublikowano

Znajdz sobie jakis ziomkow i stojcie na mpc z ktorych wylatuja legi itd. Ja oanietam jam stalem bodajze na kotolaku 3 dni a raz zaatakoealem jak przechodzilem obok i mi wlasnie wyleciala lega

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Znajdz sobie jakis ziomkow i stojcie na mpc z ktorych wylatuja legi itd. Ja oanietam jam stalem bodajze na kotolaku 3 dni a raz zaatakoealem jak przechodzilem obok i mi wlasnie wyleciala lega

Po pierwsze potworki nazywane są elitami lub elitami 2, ciężko coś z pamięcią masz bo kotołak nie zrzuca legi :)

Komentarz taki sam jak mój xD

Opublikowano

Po pierwsze potworki nazywane są elitami lub elitami 2, ciężko coś z pamięcią masz bo kotołak nie zrzuca legi :)

Komentarz taki sam jak mój xD

w grę długo nie grałem, ale doskonale wiem jak ona dZiala..wazny jest sens wypowiedzi a nie takie szczegóły co z kot olała wylatuje.. 

ale fakt,, masz rację nie wylatują z niego leg,, ale Hero już ta

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Dzięki, postanowiłem expić, expić i jeszcze raz expić :D Z ok. godziny expienia mam 400k myślę że to w porządku :)

Expij, expij, expij.

Ze śmieci będziesz mieć dużo golda.

Tylko jak już coś kupujesz, to dwa razy się zastanów, czy Ci będzie to potrzebne na dużo lvli, czy warto. I tylko expij. 

Teraz może Ci się to wydać nieopłacalne, ale u mnie na 100+ masz dropy warte po 80-100k u Tunii. I leci szybciutko wszystko B)

Opublikowano

Zrób sobie jakiś noob lvl i drop uni z kotołaka albo innych Elit uni na mniejsze poziomy są dość warte z tego względu że mało kto wbija wysokie poziomy, bądź tworzą nowe postacie i ludzie ubierają postki w takie owe przedmioty na niski poziom.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...