Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okres próbny a kupno gry.

Yoleczko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z jakieś 3-4 tygodnie temu można było na weekend za darmo pograć w overwatcha.Zainstalowałem,pograłem spodobał mi się ale stwierdziłem,że poczekam na jakąś promocję na święta.

I tu moje pytanie.

Jeśli kupie z marketu wersję pudełkową(tylko ta mnie interesuje,cyfrowa nie wchodzi w grę),która w pakiecie ma jakieś skórki itd to jak to prawidłowo zainstalować,żeby zachować aktualne postępy w grze jak i otrzymać te bonusy?

Odinstalować ją przez klient battle.net i z płyty zainstalować czy otrzymam kod dzięki,któremu nie będę musiał jej od nowa instalować tylko po wprowadzeniu odblokuje mi wszystko?

Pytam bo to moja 1 gra od blizza.

Opublikowano

Witam

Z jakieś 3-4 tygodnie temu można było na weekend za darmo pograć w overwatcha.Zainstalowałem,pograłem spodobał mi się ale stwierdziłem,że poczekam na jakąś promocję na święta.

I tu moje pytanie.

Jeśli kupie z marketu wersję pudełkową(tylko ta mnie interesuje,cyfrowa nie wchodzi w grę),która w pakiecie ma jakieś skórki itd to jak to prawidłowo zainstalować,żeby zachować aktualne postępy w grze jak i otrzymać te bonusy?

Odinstalować ją przez klient battle.net i z płyty zainstalować czy otrzymam kod dzięki,któremu nie będę musiał jej od nowa instalować tylko po wprowadzeniu odblokuje mi wszystko?

Pytam bo to moja 1 gra od blizza.

W wersji Origin jest płyta która może ozdabiać po prostu twój pokój. Ja w pudełku z płytą miałem kod, po wpisaniu już mi się gra instalowała. Twoje postępy z tamtego darmowego weekendu powinny pozostać na koncie, czyli po wpisaniu kodu powinno wszystko tam być. Bonusy od razu zostają przypisane do konta.

PS Ja swoją grę dostałem w takim wypasionym pudełku :D 

https://www.youtube.com/watch?v=Q7kzWUFnrNw

Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedź.Co do płyt, nie kupuję tylko dlatego,że lubię sobie na to popatrzeć,po prostu wole to mieć na nośniku fizycznym.Przykładowo po formacie szybciej się to zainstaluje z płyty niż ściągnie przy mojej radiówce a tak to jedynie co będzie ściągać to aktualizację.

Takiego pudełka raczej nie będę miał :D

Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedź.Co do płyt, nie kupuję tylko dlatego,że lubię sobie na to popatrzeć,po prostu wole to mieć na nośniku fizycznym.Przykładowo po formacie szybciej się to zainstaluje z płyty niż ściągnie przy mojej radiówce a tak to jedynie co będzie ściągać to aktualizację.

Takiego pudełka raczej nie będę miał :D

Nie wiem w sumie jak to jest z instalowaniem tej gry przez płytę, jednak u mnie szybciej się ściągnie niż zainstaluje z płyty! xD

Na cdp.pl jest aktualnie za 169.99 zł, a przedwczoraj w mediaexpert widziałem po tej samej cenie! ;)

Miłej gry! ;)

Opublikowano

Nie no jak to już raz zainstalowałeś to nic oprócz aktualizacji Ci się nie będzie instalować no chyba, że po darmowym weekendzie grę usunąłeś. Mam fersję pudełkową i kupiłem ją tylko dlatego, żeby mieć tą grę fizycznie.

Opublikowano

Pytanko do was, jak kupilem na blizzardzie jak był ten blackfriday to nie ma szans zebym jakoś dostal pudeleczko gry?

Przez Battle.net jest sprzedawana tylko i wyłącznie wersja cyfrowa. Pudełkowa w sklepach stacjonarnych albo na cdp.pl gdzie osobiście kupiłem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...