Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historia Tibii od 8.6 do 10.99

skorpi25061

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki luźny temacik co każdy może umieścić swoje  myśli na temat historii tibii od 8.6 do 11.99.

Nie krępujcie się, prosto z mostu - system to nie wszystko.

Opublikowano

za czasów 8.6 czy tam kaiedys dawno temu dawalem ludziom vial of slime i pili to i ja czekalem az umra(sporo kasy zarobilem wtedy)

( . Y . )

w26yvz-5.png

Opublikowano

1. Jest błąd w nazwie tematu to tibia 11.9 już istnieć nie będzie przy obecnym rozwoju Rl tibi

2. Historia tibi od czasów 8,6 hipokryzja ja już wtedy kończyłem grać w tibie a ty zaczynasz od najgorszego okresu [Rip elf bot] 

3. Nie działał elf bot nie ma co wspominać na 8.62 wyrwałem dlt na mojego najwyższego hara w mojej historii bocenia na Rl tibi potem mi się już nie chciało. 

4. UP vial of slime to w tibi tak 8.0 bardziej a nie w tibi gdzie nie było viali pacz 8.6 

1396292564-U784394.png
Opublikowano

za czasów 8.6 czy tam kaiedys dawno temu dawalem ludziom vial of slime i pili to i ja czekalem az umra(sporo kasy zarobilem wtedy)

Robilem podobnie xD. Najczesciej z brazolami, bo latwo im cos wmowic, bo angielskiego nie rozumieja. W Carlin przy krolowej im sie dawalo, i przed hitem poisona kazalo im sie pisac do krolowej i zostawiala im tam 10hp chyba i poison dobijal.

Od wlasnie tibii 8.6 tibia zaczela umierać :(.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...