Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CBT2

Psychic Tenshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że CBT2 niedługo się rozpocznie ten temat proponuje aby posłużył jako "temat dyskusyjny" o ów testach

CBT2 będzie trwało od 20 grudnia 2016 do 3 stycznia 2017

Opublikowano

Trochę słaby termin - święta + Sylwester.. akurat ja nie będę miała wtedy zbyt wiele czasu :D trochę lipa, że nie zwiększyli poziomu i nadal jest do 49 :v ale mam nadzieję, że poprawili questy z chińskimi znaczkami :D

Btw mam kontakt z paroma decyzyjnymi osobami z tej produkcji i myślę, że uda mi się wynegocjować kilka kluczy dla MPC :)

222.gif

Opublikowano

Trochę słaby termin - święta + Sylwester.. akurat ja nie będę miała wtedy zbyt wiele czasu :D trochę lipa, że nie zwiększyli poziomu i nadal jest do 49 :v ale mam nadzieję, że poprawili questy z chińskimi znaczkami :D

Btw mam kontakt z paroma decyzyjnymi osobami z tej produkcji i myślę, że uda mi się wynegocjować kilka kluczy dla MPC :)

Termin jest taki a nie inny dlatego że na "zachodzie" od 19 zaczyna się wolne więc z założenia ludzie do których najczęściej gra jest kierowana (nastolatki) mają wolne ... jeśli chodzi o poziom to sami Sobie winni ludzie są gdyż to oni najwięcej narzekali że nie mogą dokładnie sprawdzić wszystkiego bo nie jest przetłumaczone więc my.com zabrało się za tłumaczenie wszystkiego dokładnie zamiast dodawania nowych rzeczy ;) a teraz jest płacz że nie ma nic nowego a dostali to co powinno być na CBT1 (ale ludzie muszą mieć na co narzekać ...) no cóż ja mam founder pack'a więc klucz mi osobiście nie potrzebny ale pewnie znajdzie się kilka osób które by chętnie przyjęły klucze ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No tak, gra jest dopiero w fazie bety a zdobyć klucz naprawdę nie jest łatwo. Myślę, że zainteresowanie polskich graczy się zwiększy jak gra będzie już dostępna dla wszystkich :)

222.gif

Opublikowano

No tak, gra jest dopiero w fazie bety a zdobyć klucz naprawdę nie jest łatwo. Myślę, że zainteresowanie polskich graczy się zwiększy jak gra będzie już dostępna dla wszystkich :)

Uwierz że były gry gdzie klucz do bety dostawało jeszcze mniej osób ... a zainteresowanie było duże ... T^T w Revo niestety tego nie widać >.>

Opublikowano

Rosyjska wersja gry i jej Open Beta startują 26 grudnia. Teraz trwa CBT. Nie trzeba posiadać żadnych kluczy i nie ma blokady na Europę. 

https://rev.mail.ru

Wiadomo może czy będzie w jezyku eng? czy tylko rosyjski

Opublikowano

teoretycznie powinien, ale w praktyce nie działa.

najpewniej najnowszy wpakowałeś ... a musisz znaleźć te trochę starsze które będą odpowiednie z wersją,nie grałem na CBT RU ale słyszałem że działał ENG Patch ludzią... ale mówie pewności nie mam bo sam nie sprawdziłem tego jeszcze ...

Opublikowano

Darmowe kody Wam podrzuciłem. Możecie grać od jutra bez obaw, że Was zablokują na serwerach w Europie i z angielskim klientem, a Wy się w jakieś patche bawicie :P

Opublikowano

Darmowe kody Wam podrzuciłem. Możecie grać od jutra bez obaw, że Was zablokują na serwerach w Europie i z angielskim klientem, a Wy się w jakieś patche bawicie :P

ja mam Founder Packa więc na CBT2 będę tak czy inaczej grał :P ale po tych 2 tygodniach na RU bym pograł ;)

Opublikowano

Jeżeli jest jeszcze ktoś, kto zamierza zaczynać od nowa, albo jest gdzieś na początku i szuka towarzysza, to z chęcią zagram ^

Opublikowano

widać gra nie ma zbyt dużego zainteresowanie PL community T^T ten dział jest martwy praktycznie ;(

malo kto lubi anime w Polsce wiec tak to jest

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Duzo ludzi skreśliło ten tytuł na starcie jako kolejnego azjatyckiego klona. Wydaje mi się, ze trochę niesłusznie bo rozdalem ponad 100 kluczy w ciągu kilku dni i odzew jest bardzo pozytywny. Gra co prawda nie rewolucjonizuje gatunku, ale sprawnie wykorzystuje sprawdzone rozwiązania. Zobaczymy co jeszcze dodadzą do premiery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...