Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

Atlantir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewną sprawę, otóż chcę sobie kupić jakieś słuchawki za ok. 200 zł do gier oczywiście. Myślałem już nad HyperX Cloud ponieważ opinię mają bardzo dobre i wyglądają też nieźle ale wygląd nie ma znaczenia, od razu mówię nie chcę żadnych krakenów jak dla mnie zbyt uciskają mi uszy ponieważ kuzyn ma i korzystałem. Więc jeśli można to poprosiłbym o napisaniu mi czy HyperX Cloudy to dobry wybór czy mam wybrać jakieś inne jeśli można to jakie.

Opublikowano

HyperX Cloud I będą najlepsze. Tylko, że one kosztują 300 złotych, a nie 200.

Krakeny to syf. Duży bass i słabe wykonanie. Płaci się najwięcej za logo.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

HyperX Cloud I będą najlepsze. Tylko, że one kosztują 300 złotych, a nie 200.

Krakeny to syf. Duży bass i słabe wykonanie. Płaci się najwięcej za logo.

Aha ? no rzeczywiście 2 dni temu były za 249 ;D nie wiem może jeszcze przed świętami coś spadnie cena ;). A jakie słuchawki jeszcze mógłbyś polecić ?

A chwilka bo znalazłem właśnie coś takiego : http://www.ceneo.pl/30688215#mh=t5M3xzAv76008kingstonXEhInOb8q2F8vUcDenKstyEkyhOQpTqyaZgpVLMCH74MqbuXSV01DU2r2pow6o3euY9TQzIJKHEj07uW0v6VWhJgI8pxFePAUe_XmIVTE09euIpnM8j-UxWnNlHx5zwL5CnHIg0ADw93iBV1_yCOaFApMolOvW01W0n1FYLexjbLEQRnM-bygDnV-LTDAhQO0

Co to jest ten Hi-Fi Box ?

I jeszcze to : http://www.ceneo.pl/43274859#mh=V1M5cORA78008kingstonXcYVUp1Stye7lC8yr33EtCEkyhOQpTqyXuOyxS2WXKOijdbYrExIcpInIETjMupTjtwPCeL4ALIJtdOnMUW-1hJgI8pxFePAUe_XmIVTE09euIpnM8j-UxWnNlHx5zwL5CnHIg0ADw93iBV1_yCOaFApMolOvW01aeUaoLTeUJxailMTxLXycjnV-LTDAhQO0

Te są chyba te normalne co nie ?

Opublikowano

hi fi - high fidelity, sluchawki z obu linkow to to samo, zalozysz welury z pudelka jeszcze to beda mega wygodne, chociaz mnie tam w skorze nic nie cisnie, tym bardziej ze wchodzi cale ucho. Mozna jeszcze superluxy hmc631 polecic jak juz trzeba, ale ich wykonanie jest wyraznie nizsze itp, bierz hyperx, zaufaj mi. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jeżeli słuchawki mogą być używane, to możesz poczekać po prostu na okazję na allegro.

Sam sprzedawałem HyperX Cloud na allegro za 130zł (bo nie miały mikrofonu i kabel w średnik stanie (kot mi oplot i wtyczki zaczął gryźć), ale nawet cały zestaw możesz dostać za nie całe 200zł ;)

Aktualnie są tylko za 250zł jak nowe.

Ewentualnie możesz szukać qpad qh-90, jest to to samo, co HyperX Cloud. Kingstone wykupił od Qpada licencję na słuchawki i dodał parę gadżetów ;) A Qpady są wierną kopią Takstar Pro 80 ;)

I już Qpady masz za 200zł : http://allegro.pl/qpad-qh-90-sluchawki-nauszne-mikrofon-qp1-i6605736138.html

Dopytaj tylko, czy są wszystkie dodatki, tzn. mirofon. Bo później dostać taki mikrofon, żeby działał (wszedł odpowiednio głęboko w gniazdo) to cud (dlatego sprzedałem sobie hyperx cloud).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

No dobrze Czyli skupić się na HyperX`ach ewentualnie na Qpad`ach lub Superlux`ach czyli mam rozwiązanie mego pytania dziękuję za pomoc. temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...