Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z technikum do liceum

r0nin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak przeniosę się z technikum po 1 roku do liceum to normalnie będę miał zaliczoną pierwszą klasę? Pytam, bo jest inna podstawa programowa i wydaje mi się że mogą być problemy. 

Liceum->Technikum->Liceum  :v

Opublikowano

Po 1 roku możesz się bez problemu przenieść, teoretycznie nie są jeszcze realizowane rozszerzenia, więc od razu przerzucą się do 2 klasy. Jest mnóstwo takich przypadków.

Specjalista
Opublikowano

Z tego co wiem to jak chcesz przejść z technikum do liceum to do klasy niżej czyli

liceum -> technikum

1->1

2->1

3->2

4->3

W druga strone to tak nie działa. U nas jeden typek w szkole tak miał. Musiał raz jeszcze do pierwszej iść a był w technikum i zdał

Opublikowano

Mój kolega pod koniec 2 technikum przeniósł się do innego technikum i musiał chodzić jeszcze raz do 2kl mimo iż zdał.

Opublikowano

Eh czyli lepiej sie nie przeprowadzac. Chociaz jakbym poszedl do liceum i musial powtarzac klase to bym skonczyl tak jak w technikum no ale plotki by lataly ze jakis kibel lub cos xD

Opublikowano

Z tego co wiem to jak chcesz przejść z technikum do liceum to do klasy niżej czyli

liceum -> technikum

1->1

2->1

3->2

4->3

W druga strone to tak nie działa. U nas jeden typek w szkole tak miał. Musiał raz jeszcze do pierwszej iść a był w technikum i zdał

Ja osobiście znam osoby, które po ukończeniu 1 klasy technikum, poszły normalnie do 2 klasy liceum, ale może teraz coś się zmieniło.

@r0nin najlepiej przejść się do wybranego liceum, przedstawić dyrekcji swoją sytuację, a oni rozwieją wszystkie wątpliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...