Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arekk233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, ogólnie mój problem polega na wywalaniu steama w CS;GO. Np., jeżeli gram mm to wszystko jest niby okej, ale gdy jestem w poczekalni ze znajomymi i siedzimy na TS to oni się mnie pytają dlaczego wyszedłem z poczekalni. Ja tak nie bardzo wiem o co chodzi bo mi się pokazuje że cały czas w niej jestem i dopiero po ok. 10sek. wywala mnie do menu z komunikatem coś w stylu że STEAM JEST POTRZEBNY ABY... coś tam. Klikam shift+tab i też mi pisze że mam offline. Tak samo jest jak wejde na BOT'y. 1 runde można pograć, do czasu, gdy w konsoli wyskoczy:"CClientSteamContext OnSteamServersDisconnected logged on = 0" i wywali mnie do menu z komunikatem NO STEAM LOGON i oczywiście na steamie też jestem offline. Ma ktoś jakieś pomysły oprócz reinstalla steama? Mój internest czasami nie domaga i pobieranie mam 300kb/s+ a gier trochę już mam na kompie ze steama chyba, że da się reinstall bez usuwania gier to bedzie okej  :D
- Sprawdzałem spójność plików, wykryło mi 1 i przy ponownym uruchomieniu cs zaczęła się instalacja DirectX ale nic to nie dało

- Z internetem jest raczej wszystko w porządku bo ta sytuacja zdarza się tylko w CS:GO
i w żadnej innej grze ze steama nie (przynajmniej ja nic nie zauważyłem)

- Zmieniałem interp 1,2,3,4... i też nic nie pomaga

- Ustawiłem wysoki priorytet i też nie działa
Ma ktoś jakieś pomysły?  :D

Opublikowano

Kabel czy radio? (net)

Spróbuj services.msc (nie jestem pewny, czy nie zrobiłem literówki, jak masz 10 to usługi) -> steam cos tam -> wlasciwosci -> logowanie -> ptaszek na współdziałaniu z pulpitem.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Kabel czy radio? (net)

Spróbuj services.msc (nie jestem pewny, czy nie zrobiłem literówki, jak masz 10 to usługi) -> steam cos tam -> wlasciwosci -> logowanie -> ptaszek na współdziałaniu z pulpitem.

Dzieki :D Działa :DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...