Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VioMice - Prywatny serwer TFM

Szel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GIOJDqs.png

Witajcie!

Macie już dość nabijania statystyk? Macie już dość zbierania serków i ciągłej chęci kupienia sobie wymarzonego stroju? Chcielibyście ujrzeć prywatny serwer Transformice, z dużą ilością serków, i truskawek? Już jest to możliwe! 

Chciałbym Was zaprosić na viomice!

INFORMACJE

► Link do gry: www.viomice.cf

► Ilość serków: 50000

► Ilość truskawek: 50000

STAFF

Viorelmd - Właściciel

Dani - Właściciel

Cleo - Współwłaściciel

Noway - Współwłaściciel

Micutza - Administrator

Alexs - Administrator

Age - Moderator

East - Moderator

Norisor - Moderator

Idk - Moderator

Szel - Moderator

Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

WSAD, musisz dojść od norki do serka, po czym jak masz serek do norki - wtedy wygrywasz. Jeśli jesteś szamanem musisz doprowadzić myszki do serka.

Opublikowano

Uu, w końcu jakiś serwerek.  :D Szkoda jedynie, że nie ma z kim grać. Kiedy serwer ruszył, gdzie się reklamujecie? Fajnie będzie pograć jak więcej ludzi się zainteresuje.

PS dlaczego część gry jest w języku.. francuskim (chyba)?

Opublikowano

Już mysłałem ze to gra jakaś z wbijaniem lvlu 

Uu, w końcu jakiś serwerek.  :D Szkoda jedynie, że nie ma z kim grać. Kiedy serwer ruszył, gdzie się reklamujecie? Fajnie będzie pograć jak więcej ludzi się zainteresuje.

PS dlaczego część gry jest w języku.. francuskim (chyba)?

W tej grze się wbija level, niestety jest to jakby "następna edycja" która wyruszyła przedwczoraj, więc część gry jest po Francusku, na dodatek na wcześniejszej edycji miało się 300 level, a tutaj 1 jak na razie, i ciężko wbija się drugi. Niedługo zostanie do naprawione. Twórcy są francuzami - dlatego gra ta jest w połowie francuska, lecz pamiętajmy, że jest to prywatny serwer. Osobiście na poprzedniej edycji byłem Moderatorem, i mam nadzieje, że na tej też będę. W grze mam nick Szel.

Opublikowano

Z tej strony Alexs, manager PL

Chciałbym Was troszkę poprawić. Gra jest w języku Romańskim i developerzy są Romanami. Zapraszam rownież do wspólnej gry^^

Opublikowano

Wszystko spoko gra typu "dla młodszego brata", ale musisz i powiedzieć jedno czy jest możliwość ustawienia jezyka pl?

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...