Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] happi, happiś

old_kwiatosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Multikonto

473381481046156216815.png

8. Konto założone w celu odwołania się od blokady nie może być użyte do jakiejkolwiek innej aktywności. W przypadku, gdy konto zostanie wykorzystane do np. napisania tematu, posta, bloga, statusu, "zlajkowaniu" czyjegoś posta itp. zostanie zbanowane na zawsze wraz z kontem pierwotnym.

Nadano w profilu.

Opublikowano

Witam,
chciałbym się odwołać od bana.
Najpierw od bana za multikonto, a następnie za bana na główne konto.

Zacznijmy od multikonta.
Jak wiadomo, forum miało i ma trochę błędów, niektóre większe, a niektóre mniejsze. Chciałem bardzo unbana na moje konto happi, od razu po zbanowaniu próbowałem się jakoś odwołać, ale nie dostawałem odpowiedzi na moje pytanie. Postanowiłem po trzech dniach (tj. dzisiaj) napisać odwołanie na forum. Znam regulamin, bo jestem użytkownikiem forum od już prawie 4 lat i wiedziałem, że za to jest ban. Chciałem lekko zażartować i dać lajka pod moim banem, a następnie go odlajkować. Forum odmówiło posłuszeństwa, bo u mnie było, że odlajkowałem, a w rzeczywistości tak nie było. Chciałbym cofnąć przynajmniej bana za multikonto.

Co do głównego konta;
Tak jak wspominałem wcześniej, zależy mi na tym koncie. Nie jestem jedyną osobą, która krytykuje ciągle produkcje MPC News (o to chodziło w banie, przynajmniej tak się dowiedziałem od ciebie, kwiatmix).
Pisałem już to Makinowi, dostałem odpowiedź "przedyskutuję to z GMami" i odpowiedzi co z tym nie dostałem do teraz, więc tu muszę napisać.
Proponuję zakład. Jeśli do świąt Bożego Narodzenia niedostane warna, to czyścicie mi pasek ostrzeżeń, jednak jeśli dostane to dostaje perma na konto bez możliwości odwołania.
Myślę, że to najlepsza opcja. Warnów trochę zbieram, więc to byłoby dla mnie takie jakby wyzwanie. :)
Jestem dobrym człowiekiem. Nie wiem, dlaczego we mnie nie wierzycie, było minęło.

Pozdrawiam, dobry człowiek happiś. :)

Opublikowano

Chciałem lekko zażartować i dać lajka pod moim banem, a następnie go odlajkować.

Złamałeś tym regulamin, nie zwalaj tego na forum.

Poza tym stworzyłeś kolejne konto do odwołania, a zmieniłeś tutaj avatar, co również jest zakazane.

Ilość ostrzeżeń na Twoim głównym koncie powinna Ci dać do zrozumienia, że Twoje zachowanie jest nieodpowiednie. 

Wątpię, że się zmienisz. Nawet na telegramie mnie poganiasz, żebym zaakceptował Twój post, chociaż nie minęło nawet 24h od jego napisania. Przykro mi, że musiałeś czekać aż "zechce nam się kliknąć 2 przyciski".

Ban jest zgodny z regulaminem. 

Opublikowano

[...]Chciałem lekko zażartować [...]

To dobitnie tłumaczy twój stosunek do wszystkiego, bo tak jest za każdym razem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

[...]Chciałem lekko zażartować [...]

To dobitnie tłumaczy twój stosunek do wszystkiego, bo tak jest za każdym razem.

Cytuję ciebie "wiem ze troszke jestes takim smieszkiem i spoko", prosto z Telegrama. 

Chciałem lekko zażartować i dać lajka pod moim banem, a następnie go odlajkować.

Złamałeś tym regulamin, nie zwalaj tego na forum.

Poza tym stworzyłeś kolejne konto do odwołania, a zmieniłeś tutaj avatar, co również jest zakazane.

Ilość ostrzeżeń na Twoim głównym koncie powinna Ci dać do zrozumienia, że Twoje zachowanie jest nieodpowiednie. 

Wątpię, że się zmienisz. Nawet na telegramie mnie poganiasz, żebym zaakceptował Twój post, chociaż nie minęło nawet 24h od jego napisania. Przykro mi, że musiałeś czekać aż "zechce nam się kliknąć 2 przyciski".

Ban jest zgodny z regulaminem. 

Nie zwalam niczego na forum, wiadomo jaka jest sytuacja z forum i co się z nim dzieje.

I co, zamierzacie mnie zbanować za zmianę avatara? To tylko forum, bez przesady. lol

Rozumiem gdybym dostał bana, bo polajkowałem post jakiegoś usera, ale to był post z moim banem. 

Warny były za offtopic, a nie za nieodpowiednie zachowanie. Fakt, czasem zdarzały się warny za obrazę kogoś, lecz każdy ma inny charakter i może wybuchnąć w każdym momencie.

Skoro poganiam to znaczy, że zależy mi na tym koncie.

Kiedyś trzeba zmądrzeć. Przykro mi, że we mnie nie wierzycie. Ja wiem swoje i wiem, że dam radę się zmienić. (;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...