Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie cechy powinien zawierać team?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najważniejszą rzeczą jest granie w inne gry :) Nie tylko katowanie "Cuntera" :)

Ponad to ważne jest by nie było takiego typowego cwaniaczka, który mówi, że jest najlepszy we wszystko.

Opublikowano

Pytanie na poziomie "jaki to jest dobry człowiek?". No chyba wiadomo co byś chciał mieć w teamie- zgraną ekipę, która rozumie co to teamplay, że trzeba sobie pomagać, że nie zawsze wychodzi, że czasem w plecy się nie uda zabić, nikt nie myśli, że jest najlepszy, bo każdy zna swoje miejsce itd.

Opublikowano

Jak wspomniał Darkus, grajcie teamowo nie tylko w cska, ja np. pykałem w kolegami z teamu także w garysa, gdzie super się uśmialiśmy.

Nie bądźcie TOXIC, nie każdy ugra zawsze 1v1, nie marudźcie jak zjebiecie 1/5, bo to też się zdarza, a potem zła atmosfera panuje.

Współpraca to oczywiste, używanie mikrofonu tylko do informowania o położeniu przeciwnika lub granatach.

Trochę humoru także nie zaszkodzi, aktualnie mam przerwę od cs'ka, ale GTA V to też super gra na rozluźnienie; szczególnie na kaskaderskich wyścigach.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...