Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który mikrofon wybrać?

zielakn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem sprawić sobie nowy mikrofon w takiej samej (No prawie) cenie, a więc mój wybór padł na:

- Blue Snowball
- Samson C01U Pro

Głównie zależy mi, żeby po nagraniu nie zmieniać za dużo w surowym pliku, czyli nie bawić sie w specjalne podgłaśnianie / odszumianie / modulacje głosu, czytałem o tych mikrofonach na różnych forach, lecz nigdy nie widziałem porównania, dlatego chce zrobić je teraz, który bardziej sie opłaca?

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze z samsona wiecej wycisniesz, ale wlasnie zeby sie nie bawic w obrobke to bierz snowballa, z obu wlasciwie bedziesz zadowolony. (tylko nie te biedniejsza wersje bodajze z dopiskiem ice)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Polecam wybrać samsona. Po pierwsze ze względu na szanowaną opinię klientów na ich temat a po drugie już po samych specyfikacjach można wywnioskować, że jego właściwości są bardzie okazałe, że ujmę to w ten sposób  :lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...