Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powielanie Sepromu

Kinzej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są dalej jakieś "Bugi" na powielanie sepromu? jeśli tak byłbym wdzięczny za link do jakiegoś poradnika lub filmiku na którym jest to ukazane :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy to kiedyś naprawią, w sumie to znam sporo osób co by wolało przestać grać niż bez sepromu latać xD

Opublikowano

Ciekawe czy to kiedyś naprawią, w sumie to znam sporo osób co by wolało przestać grać niż bez sepromu latać xD

Tyle tych bugów już było i dale są xD I chyba nie chcą usuwać go bo by graczy potracili 

A ja mam spoooorą rezerwę w razie usunięcia bugu :D

Opublikowano

@MPCpiotr ile masz sepromu na laserkach?

Tak bug jest, ale nie radze uzywac go bo jak dopatrza sie to banicje wylapiesz

Ja buguje od daaaaawna i jeszcze bana nie dostałem, ale nie chciał bym dostać :/ A co do ilości to moja mała tajemnica :D

Opublikowano

Ludzie w topkach robią to nonstop :P Nie wiem czy ktoś kiedykolwiek dostał bana konkretnie za bug na seprom.

Opublikowano

Ludzie w topkach robią to nonstop :P Nie wiem czy ktoś kiedykolwiek dostał bana konkretnie za bug na seprom.

Bigpoint bardzo dobrze wie o tym bugu, ale nic z tym nie robią bo by graczy potracili. Za wcześniejsze bugowanie można było dostać, teraz to chyba jest "nieoficjalnie legalne" xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba nie zrozumiałem tego filmiku. Widać było że za pierwszym razem wysyłał maksymalną ładowność na statek, a potem jakim cudem dosyłał po jednej sztuce?

Opublikowano

A to przypadkiem nie działa tylko na cytadeli ?

Sam jestem ciekawy bo nie mam cytki a sepromek by sie przydał ; ) 

😅

Opublikowano

Mi działało

Fajna pomoc moderatorze, widać ze znasz sie na rzeczy.

Nie wiadomo dlaczego innym osobom nie dziala, byc moze ma to coś wspólnego z przegladarką bądź statkiem ale wątpie. Polecam miec te 11 palladium w ladowbi.

Opublikowano

Już ogarnąłęm... To nie zależy od statku tylko od szybkości wczytywania stron. Jeżeli strona się długo zastanawia i dopiero po czasie dolatuje surka to nie ma co się dziwić że tylko 1 sepromu dostaniemy, gdy wcześniej wydaliśmy już to co mieliśmy na statku. To ma być prawie że jednocześnie, że dajemy w lasery i dostajemy ze skylabu. Jeśli opóźnienie będzie większe niż "powiedzmy" pół sekundy to nie da rady zbugować sepromu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Natomiast działa inny bug na sepro, tylko trzeba zbugować pierw konto flaxiarskie i na tym koncie nabugować sepro, wtedy je ubijasz minami (a surki zbierasz głównym) a seprom w nieskończoność sie pojawia znowu w ładowni i tak w kółko go ubijasz a z niego non-stop sepro wypada po 1k-2k, tylko nie wiem jak te konto sie buguje. Połowa PL2 używa takiego flaxa na którym jest zbugowane sepro, że ciągle z niegof wypada i sie pojawia na nowo.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...