Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie postaci do 30 levela

Erdoginin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Mam pytanie. Jak długo zajeloby wyexpienie postaci z 1 do 30 Levela? Exp wyglądałby następująco: tworzę postać z 1 levelem, dołączam ja do pt na dzikiusach biorąc cały spot inna postacią (30 lv, exp ciągle oddaje na gildie) , oczywiście używając m2 bob. Pozdrawiam

Opublikowano

Będzie coś koło 5h jednak lepiej wyposażyć dobrze tą nową postać i zgarniać cały exp dla siebie.

egq3SFm.png

Opublikowano

Ogolnie to już do pt wrzucic kilka tych postaci expionych, bo wiadomo bonus % z pt. Musisz się nastawić na długie czekanie, aż postać zostanie wyexpiona do 30 lv na BO.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Na modzie od 15 do 30lvla schodziło mi 2 pdki, czas to tak jakoś godzina 40 minut :) Z tym, że całe spoty uciągałem + na reniferze expiłem :p

Jak masz w miarę postać i uciągnie w v1 to tam najlepiej wyexpić postki do 30 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...