Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sinusbot dla jednego użytkownika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest możliwość w sinusbot przepisać bota do jednego użytkownika by ten mógł tylko zarządzać 1 botem jak nadam mu prawa a nie do kilku jakie są ?

7268414873585011531442.jpeg

Opublikowano

Możesz dopisać swój identyfikator w panelu, dzięki temu będziesz mógł korzystać z komend.

wiem ale chodzi mi o to czy da się przepisać bota do użytkownika by temu mógł nim tylko manipulować 

7268414873585011531442.jpeg

Opublikowano

Możesz dopisać swój identyfikator w panelu, dzięki temu będziesz mógł korzystać z komend.

wiem ale chodzi mi o to czy da się przepisać bota do użytkownika by temu mógł nim tylko manipulować 

Możesz dodać jego identyfikator (do bota którym ma zarządzać) wtedy będzie miał możliwość do podstawowych komend np. !stop / !start / !vol / !volume - Nie korzystam z komend, wypisałem je z pamięci.

Możesz też stworzyć nowego administratora panelu i ustawić mu odpowiednie uprawnienia.

Taka jest tylko możliwość.

Opublikowano

Sposób w jakim chcesz to osiągnąć, wyobrażam sobie że jest mozliwy tylko w momencie kiedy napiszesz np. osobnego bota w php lub jave, lub zrobisz panel do tego osobny który będzie korzystał z API sinusa.

Jedyna metoda jaką ja na to widzę.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...