Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statystyki administracji - TeamSpeak3

K-Scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

adminsData — to aplikacja stworzona dla serwerów TeamSpeak3.

Jej zadaniem jest obserwowanie poczynań administratora na serwerze. 

Została stworzona w języku PHP (minimalna wersja 5).

Aplikacja działa już na paru serwerach w tym na moim testowym więc mogę zaprezentować jej działanie.

Funkcje aplikacji:

• Sprawdzanie ilości nadanych grup -  aplikacja została napisana w taki sposób, że jest w stanie odczytać każdą nadaną grupę na serwerze. Działa w czasie rzeczywistym i nic jej nie umknie. Sprawdzanie podzielone jest na grupy normalne, jak i rejestracyjne.
  • Sprawdzanie spędzonego czasu na serwerze - aplikacja gromadzi czas na bieżąco. Czas podzielony jest na aktywny, jak i nieaktywny tak, aby było wiadomo dosłownie wszystko.
  • Rozbudowane statystyki - statystyki podzielone są na dzienne, tygodniowe, miesięczne i ogólne.

Zrzuty ekranu:

Cena:

• Cena za aplikację w obecnej wersji wynosi 100 polskich złotych za pomocą przelewu bankowego. Istnieje możliwość ustalenia ceny indywidualnie.

Kontakt:

Opublikowano

Polecam.

Miałem okazję zobaczyć jak aplikacja działa :)

Ps. Przemek, dobrze wiesz że za niedługo aplikacja będzie na moim serwerze ; )

Edit: Gorąco polecam Aplikacje, sam mam ją u siebie na serwerze i jestem zadowolony :) Zachęcam do kupowania! :D

Opublikowano

Polecam, bardzo fajna aplikacja ;)

Miałem okazje zobaczyć jak się rozwijała aplikacja :P

Opublikowano

Polecam K-Scripts kupiłem mbota premium , jestem zadowolony z działania , myślałem że jak dostanie pieniądze to da bota i będzie miał wszystko gdzieś ale jednak się myliłem , jest bardzo pomocny. GORĄCO POLECAM :) !

Opublikowano

Aplikacja przydatna dla tych serwerów na których siedzi jak najliczniejsze grono, ponieważ wtedy można uzyskać efekt, gdy Administratorzy mają co robić, moim zdaniem. Polecam. :D

Podzielam Twoje zdanie.

Posiadam przykład serwera gdzie jest około 60-70 użytkowników, a administracja ściga się o miano najlepszego administratora tygodnia, miesiąca :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Takie tylko pytanko. Jak wówczas odbywa się rejestracja użytkowników itp? Czy jest to wówczas przeniesione na jakąś stronę, czy pozostaje po staremu tzn. PP -> ustaw grupę serwera -> ....

Opublikowano

Takie tylko pytanko. Jak wówczas odbywa się rejestracja użytkowników itp? Czy jest to wówczas przeniesione na jakąś stronę, czy pozostaje po staremu tzn. PP -> ustaw grupę serwera -> ....

Witaj.

Pozostaje po staremu, mamy też możliwość robienia tego przez stronę, kwestia dogadania.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...