Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sethia.pl [Dedyk] [Easy]

Niide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko katastrofalne lagi :) Ps. na innych serverach lagów nie mam.  Poczekam, może się poprawi :)

Zaktualizuj klienta:)

Specjalista
Opublikowano

@Niide Poradzę Ci coś, odłącz serwer i popracujcie nad nim ze dwa miechy, załatajcie go. Następnie zafunduj mu świeży start pod inną nazwą, bo obecnie serwer jest kupą gówna i bugów.

giphy.gif

Opublikowano

stary  ile wiecej co 220 osob gra ??   co wy dodacie i poprawicie dla jakiej ilosci graczyy ten serwer przez yag buga stracil pelno graczy a w tym momencie sprawia ze sie odechciewa na niego wbijać 

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko katastrofalne lagi :) Ps. na innych serverach lagów nie mam.  Poczekam, może się poprawi :)

Zaktualizuj klienta:)

Moge dostać odpowiedz na fb bo wygrałem na konkursie a nikt nie odpisuje.

Opublikowano

Skoro byliście tacy genialni (harnaś, algade - przyznać sie cwaniaczki) i mnie zbanowaliście najpierw na SB za tego gówniaka Nagato, który sam zaczął, potem całkowicie na konto za nic to nie pozostawiacie mi wyboru.

Algade aka Lucyfer wraz z Simbom aha harnasiem po wojaku - skoro chcieliście być tacy anonimołs to trzeba było uważać kogo bierzecie do temau, bo nawet nie wiecie, że ktoś rozpowiada o waszych projektach na skalę światową.

Od początku. Algdade - zbanowałeś mnie na sb za tyranie Nagato, który pierwszy zaczął - okej, uj z tym.

Dwa - usunąłeś mi status "Algade, za co ban na sb?" zabolało, że jednak ludzie wiedzą kim jesteście?

Trzy - po ustawieniu po raz drugi statusu "Algade, nie usuwaj statusów" zostały mi odebrane prawa pisania ich. Dziwne, cusz.

Cztery - po napisaniu pożegnania, w którym była wzmianka o harnasiu zostały mi odebrane prawa użytkownika (będąc zalogowana nie miałam w ogóle dostępu do forum wraz z Emmanuelsem)https://scr.hu/g2GkM8, a potem zostałam zbanowana.

Graczy i tak nie macie, więc nikt wam nie ucieknie, ale zjebaliście serwer totalnie - jak zwykle w sumie. Tunga nie wypaliła, pieniążki się skończyły to trzeba było wznowić przetwórnie kotletów? Brawo Ty.

Nie musicie się wykręcać, że to nie wy, darujcie sobie te bajki.

serwera nie polecam, bo dno jak każde inne w ich wykonaniu xD

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Nazwa przypomniałą mi o Senthii, hihi.

Powodzenia xD

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

20. Prezentacje nieaktywne 14 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu "Archiwum Prezentacji Serwerów".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...