Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antena LTE

Ry23232323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż szukam anteny zewnętrznej do router ZTE mf283+. Do nadajnika mam około 2km

Musze Cię kolego zasmucić Twój router Nie posiada złącza na antenę zewnętrzna. Jedyna opcja jest taka : http://allegro.pl/wzmacniacz-lcd-sygnalu-3g-umts-lte-reapeater-i6627522753.html

Antena ze wzmaczniaczem Którego montujemy w domu Posiada on antene dokręcana do wzmaczniacza 

Jak to działa :

Sygnał który nie dociera do wewnątrz budynku jest wzmocniony i przepuszczony przez wzmacniacz . Jaki sygnał zostaje wzmocniony Ogólny sygnał sieci komórkowych LTE i mniejszy transfer . Da nam to lepszy zasięg w twoim routerze a także w telefonach komórkowych 

Tylko takie rozwiązanie widzę Lub wymiana routera z wejściem na antene zewnętrzna 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Cześć. Otóż szukam anteny zewnętrznej do router ZTE mf283+. Do nadajnika mam około 2km

Musze Cię kolego zasmucić Twój router Nie posiada złącza na antenę zewnętrzna. Jedyna opcja jest taka : http://allegro.pl/wzmacniacz-lcd-sygnalu-3g-umts-lte-reapeater-i6627522753.html

Antena ze wzmaczniaczem Którego montujemy w domu Posiada on antene dokręcana do wzmaczniacza 

Jak to działa :

Sygnał który nie dociera do wewnątrz budynku jest wzmocniony i przepuszczony przez wzmacniacz . Jaki sygnał zostaje wzmocniony Ogólny sygnał sieci komórkowych LTE i mniejszy transfer . Da nam to lepszy zasięg w twoim routerze a także w telefonach komórkowych 

Tylko takie rozwiązanie widzę Lub wymiana routera z wejściem na antene zewnętrzna 

Pracuję dla pomarańczowego operatora i sprzedaję z internetem te routery i w specyfikacji widnieje, że ten router posiada wejście na antenę zewnętrzną i posiada dwie wbudowane. Błąd? o.O  

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Musze Cię kolego zasmucić Twój router Nie posiada złącza na antenę zewnętrzna. Jedyna opcja jest taka : http://allegro.pl/wzmacniacz-lcd-sygnalu-3g-umts-lte-reapeater-i6627522753.html

Jak to działa :

Pracuję dla pomarańczowego operatora i sprzedaję z internetem te routery i w specyfikacji widnieje, że ten router posiada wejście na antenę zewnętrzną i posiada dwie wbudowane. Błąd? o.O

Fakt mój blad zwiodly mnie te zaslepki Tu jest antena dobra do tego modelu http://www.cybertech.com.pl/p121,antena-dualna-lte-4g-do-zte-mf28d-mf283-15dbi-mimo.html

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...