Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z e-papierosem.

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!.

Mam pewien problem dot. mojego e-papierosa, ale może po koleji. 

Dostałem w sobotę za darmo od kuzyna e-papierosa Mild x7, używany ok roku, a potem leżał przez ok. kolejny rok.

Dostałem i pierwsze co sprawdziłem to działał, zaznaczam że nie miał olejku i wiem, nie pali się jak nie ma olejku, ale jednak zaryzykowałem i widocznie grzałka musiała być nasączona, ponieważ czułem smak olejku i nikotynę.

Ale do rzeczy, otóż dzisiaj już dostałem olejek i kolega mi go wlał, dlatego że ja nie bardzo się na tym znam.

Następnie chwile poczekaliśmy i spróbowałem palić, ale nic nie dymiło, ani nie syczało czy tam bulgotało, po prostu nic.

Pomyślałem że może bateria, ale trochę ładowałem i dalej nic i pytam się czy ktoś wie co może być przyczyną tego?

Kolega mi mógł coś zalać czy coś?

Zaznaczam, że wiem że jest włączony, wiem że bateria jest sucha itp. ale mimo to nie działa ;/

Pomoc nagrodzę plusikiem :)

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Liquid 0mg nikotyny, winogrono.

A co do grzałki to znowu nie będę miał jak kupić chyba, ale zobaczę.. a już chciałem sobie palić omg..

qbAFfcA.jpg

Gość Marichcje
Opublikowano

OMG! OMG! I jak to teraz szpanić przed kolegami? ;//

Gościu, olej to, płuca sobie załatwisz i potem będziesz żałował! 

Opublikowano

Od razu jak ktoś sobie to kupi to musi szpanować?.. 

Spróbowałem od kogoś i mi posmakowało i tyle ;f

I ludzie palą i te i zwykłe latami i chyba 10 osób na milion się trafi co mają raka czy coś...

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Znajdź jakąś inną baterię, ze spinnera powinna pasować do tej góry. Podłącz i zobacz czy działa. Jeśli nie tzn że grzałka jest spalona, ale nie tak że sama wata i coil tylko że tak w całości. Jeżeli jednak zadziała tzn. ze bateria skończyła swój żywot co rzadko się zdarza w takich ele. Jeśli nie posiadasz żadnej baterii, wymień grzałkę bo taki przyrost energii po tak długim czasie mógł ją po prostu rozwalić.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Okej, dziękuję za pomoc.

Kolega ma taką samą baterię i napiszę czy pożyczy, aby sprawdzić. :)

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Od strony technicznej, byc moze grzalka do wymiany.

Jest jeszcze druga, bardzo wazna strona zycia czlowieka.

Wyobraz sobie, ze masz efajurke. Jeszcze jakis czas temu dzialala.

Nadszedl ten wiekopomny dzien, w ktorym pomyslales "a zakopce sobie".

Zrzadzenie losu? Znak od Boga? Byc moze stworca wszechmogacy wciaz walczy o twoja dusze? Daje ci szanse, bys mogl zalozyc prawdziwa rodzine.

Chociazbym chodzil ciemna dolina, zla sie nie ulekne. Nie mozesz sie poddac pokusie. Co to za spoleczenstwo, co nie przedluza gatunku? Czy to normalne, by na lawce siadal pan i calowal pana?

Tak ogolnie to moze grzalke wymien.

Opublikowano

No, ale tutaj też jest problem bo gdzie taką grzałkę znajdę, na żadnym sklepie internetowym nie ma żeby ogarnąć mniej-więcej jaka cena, może w normalnym stacjonarnym sklepie będzie, ale to musiałbym z kimś rozmawiać, żeby mi załatwił, ale dziękuję za pomoc.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Byc moze to kolejny znak od boga, bys sie za to nie bral?

Efajki mialy sluzyc jako substytut wyrobow tytoniowych, pomagajacy ograniczyc potrzebe spozycia nikotyny.

Tymbardziej nie widze sensu, by osoba niepalaca brala sie za jaranie.

Opublikowano

Znajdź jakąś inną baterię, ze spinnera powinna pasować do tej góry. Podłącz i zobacz czy działa. Jeśli nie tzn że grzałka jest spalona, ale nie tak że sama wata i coil tylko że tak w całości. Jeżeli jednak zadziała tzn. ze bateria skończyła swój żywot co rzadko się zdarza w takich ele. Jeśli nie posiadasz żadnej baterii, wymień grzałkę bo taki przyrost energii po tak długim czasie mógł ją po prostu rozwalić.

Sęk w tym, że Spinner odpada przy Crystal 2, który jest w tym zestawie Mild x7. Ten clearomizer jest na gwincie 601 jak zresztą większość tego bublowatego sprzętu od Milda, a do Spinnera pasują tylko "baniaki" na gwincie 510. Baterie padają i nie jest to rzadkością, przecież tam jest zwyczajny akumulator, który w końcu traci swój żywot.

No, ale tutaj też jest problem bo gdzie taką grzałkę znajdę, na żadnym sklepie internetowym nie ma żeby ogarnąć mniej-więcej jaka cena, może w normalnym stacjonarnym sklepie będzie, ale to musiałbym z kimś rozmawiać, żeby mi załatwił, ale dziękuję za pomoc.

Ceny grzałek do Milda przed wejściem ustawy antynikotynowej wynosiły 9zł. Raczej cena jeszcze się nie zmieniła, ale już w połowie przyszłego roku może się to zmienić.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Temat do zamknięcia, padła bateria, a nie zamierzam kupować baterii za kilkadziesiąt złotych, a kupie sobie od kolegi moda.

qbAFfcA.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...