Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na gildie

Envigoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję pluginu na gildie, jest coś ciekawego w internecie oprócz FunnyGuilds? (najbardziej poszukuje pluginu z komendą /g efekt)

Pozdrawiam!

Opublikowano

NovaGuilds oraz MyGuilds, Factions

Myślę, że pomogłem.

NovaGuilds oraz Factions odpadają, MyGuilds do sprawdzenia ;)

Opublikowano

Jeżeli znasz się chociaż na programowaniu i nie gryzie cie google to polecam ci wyszukać plugin na gildie taki jak dmguilds, funnyguilds, tguildex (Musisz usunąć backdoora)

Opublikowano

Jeżeli znasz się chociaż na programowaniu i nie gryzie cie google to polecam ci wyszukać plugin na gildie taki jak dmguilds, funnyguilds, tguildex (Musisz usunąć backdoora)

Programowanie w moim przypadku odpada :D

Opublikowano

Chętnie wysłucham propozycje odnośnie NovaGuilds jeśli potrzebujesz czegoś nowego ;)

Pisz priv

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Funnyguilds - gowno majace luki link do przykladowego wlamu https://www.youtube.com/watch?v=QovqXFumFOY&t=1s

Novaguild luki - tworzy backdoory

Lepeij nie robic juz tego typu serverow bo sa juz wy**** we wszytskie strony az sioe odechciewa grac w mc jezeli az tak ci zalezy zaplac 200-500zł Developerowi za napisane plg

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Gość dominik148
Opublikowano

Funnyguilds - gowno majace luki link do przykladowego wlamu https://www.youtube.com/watch?v=QovqXFumFOY&t=1s

Novaguild luki - tworzy backdoory

Lepeij nie robic juz tego typu serverow bo sa juz wy**** we wszytskie strony az sioe odechciewa grac w mc jezeli az tak ci zalezy zaplac 200-500zł Developerowi za napisane plg

Jak się pobiera gotowe paczki z internetów z małymi dodatkami to nie ma się co dziwić ze są backdoory :v

- Jeśli ktoś udostępnia jakiś plugin to się go pobiera od autora, a nie z paczek i innych źródeł  :)

@topic

Polecam ci NovaGuilds

Opublikowano

Jest jakaś paczka z NovaGuilds? EULA zabrania dystrybucji NG poza GitHub, https://novaguilds.pl oraz bukkit.org

Proszę o info ;)

Liczę na to, że kolega @Mine1998a udowodni jakiegoś backdoora lub zedytuje swój post, bo jego zachowanie podchodzi pod kodeks karny.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Polecam Ci napisać skrypt, jest łatwiejszy i szybszy niż plugin.

Jesteś rakiem, wiesz? Skrypt na gildie?

Pisz lepiej swoje autologowanie :3

newlogo.png

Opublikowano

Zdecydowanie FunnyGuilds, wszystko łatwe do konfigurowania, sam używam i jestem zadowolony,a co do efektów to zawsze moźesz poszukać pluginów ,bądź skryptów - i komende /efekt zamienic na /g efekt..

Opublikowano

Jeśli następny serwer gimbo bez przyszłości to się nawet nie męcz i bierz funnyguilds jeśli masz hajs i chcesz na tym jeszcze więcej zarobić to prywatnie pisz do programistów youtuberów załatw paczkę + jakiś dobry anty cheat 

Opublikowano

Polecam Ci napisać skrypt, jest łatwiejszy i szybszy niż plugin.

Jesteś rakiem, wiesz? Skrypt na gildie?

Pisz lepiej swoje autologowanie :3

Co jest nie tak ze skryptami na gildie, skrypty są szybsze i łatwiejsze, ja np. nie umiem programować to się biorę za skrypty i można wszystko zrobić łatwiej.

@topic

Polecam bardzo napisać swój własny skrypt na gildie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...