Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra zniknęła z biblioteki gier.

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 lata temu EA rozdawała za darmo klucze do BFA3 i zarejestrowałem sobie w tym czasie kopię gry na koncie , nie grałem przez dłuższy czas z jakiś rok. I dzisiaj wchodzę na konto , patrzę , a gry już nie ma w bibliotece. Jakim cudem ona została usunięta skoro jeszcze jakiś czas temu tam była ? Jestem pewny , że to to samo konto.

nostaleh.png
Opublikowano

Patrzyłeś w grach ukrytych?

Możesz też luknąć do sklepu Origin, wyszukać frazę Battlefield 3 i zobaczyć, czy ci pokazuje się taki zielony ptaszek z napisem "W kolekcji".

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Jeśli rady kolegi góry nie pomogą, skontaktuj się z EA, bo raz też miałem ten błąd, ale po niedługiej rozmowie z konsulatem gra ponownie się pojawiła w mojej bibliotece ze wszystkimi stanami gry itp. 

Opublikowano

W grach ukrytych ani na stronce nic nie ma , ale już napisałem do nich , więc zobaczymy co mi odpiszą. 

Sprawdzałeś w tym sklepie?

Jeżeli napisałeś maila do polskiego supportu, możesz dosyć długo czekać na odpowiedź.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

W grach ukrytych ani na stronce nic nie ma , ale już napisałem do nich , więc zobaczymy co mi odpiszą. 

Sprawdzałeś w tym sklepie?

Jeżeli napisałeś maila do polskiego supportu, możesz dosyć długo czekać na odpowiedź.

Niee , pisze że mam kupić za 59,90 zł.

nostaleh.png
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...