Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pet pod boxy

.:Sebek:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałem się zapytać Was ile macie protokołów wydobywczych i radarowych na swoich petach? Ja osobiście posiadam 6/6 czy jest to opłacalne?

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

Najlepszą inwestycją pod boxy są 3 protokoły radarowe i 9 wydobywczych - taką wersję wszędzie powinieneś usłyszeć. Miałem tak na starym koncie - fakt, drogo wyszło, ale później zbieranie petem z pełnym profilem pilota po 5 energii z boxa na bitewnych było przyjemnością :) W sumie tylko raz latałem na 12 wydobywczych - jak były zbugowane eventboxy, dające po kilkadziesiąt energii z jednej (wtedy się bardziej tak opłacało latać).

Wysłane z mojego SM-P905 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

jeśli pet jest na 15 lv to radarowe nie są potrzebne ;D

Jak to?

Bo i tak ma duży zasięg wtedy. A jak cały czas po mapie latam to co +/- 3 sekundy zbiera skrzynkę, więc po co mu zasięg zwiększać ? Wolę już te wydobywcze bo zawsze coś więcej ze skrzynki poleci

Opublikowano

U mnie przy braku radarowych i 15 poziomie peta miałem wrażenie, że pet wolał zbierać te skrzynki, do których leciał statek - także bardziej się plątał pod nogami niż zbierał :)

Opublikowano

U mnie przy braku radarowych i 15 poziomie peta miałem wrażenie, że pet wolał zbierać te skrzynki, do których leciał statek - także bardziej się plątał pod nogami niż zbierał :)

A teraz masz radarowe ? xD Jeśli tak to czy pet się inaczej zachowuje ? :D

Opublikowano

Teraz, to mam inne konto - zacząłem bocić od nowa dla zabawy i takich wygód jeszcze się nie dorobiłem xD Z tego co pamiętam, to na starym koncie widać było różnicę przy tych trzech radarowych - bez nich pet czasami ostro podkradał boxy zanim je statek zebrał :) Ciekawi mnie tylko czy ktoś już badał dokładnie jak to jest - bo konkretów nie można się doszukać zbytnio (chodzi mi o latanie w takich samych warunkach z radarowymi i bez nich i porównanie wyników w uridium po kilku godzinach).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...