Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10.2][Mody] Adexion Serwer

CrosRoad112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Servery Adexiona zawsze są dobre, tak jest i teraz. Bardzo polecam, bo ma fajne techniczne paczki, na serverze lagów nie ma, a paczka nie jest tak zasobożerna jak inni tutaj pisali. Wiem od założyciela, że ma być nowa prezka i launcher więc nie ma co się martwić :)

Pograłem, zrobiłem wszystko co ciekawe, rozmawiałem z autorem na temat modów

JpK: Railcraft też jest spoko
Adexion: Railcraft odpada
JpK: Dlaczego tak właściwie akurat 1.10 ?
Adexion: Bo 1.7.10 jest nudne
JpK: ...
JpK: Najwięcej modów jest na 1.7.10
JpK: Vanilla - ok, jest nudna już od lat
Adexion: To idź na 1.7.10 ...
JpK: Ale modów jest najwięcej na tą wersje
Adexion: Dla mnie jest już nuda
JpK: Ehh

Brakuje modów, bardzo wielu modów, na dodatek ich nie ma na tą wersje, moim zdaniem nie opłaca się wchodzić, żeby pograć chwile i wyjść, bo już nie ma nic ciekawego do roboty. Oczywiście, życzę miłej zabawy przy EvilCraft czy innym szajsie, który dla osób nastawionych w strone modów technicznych nie daje nic, kompletnie nic. Nie polecam kompletnie.

Na dodatek, gdy zrobiłem fabryke EMC to admini płakali, żeby tego nie używać, bo procesor sobie nie radzi, brakuje maszyn to szukam alternatyw ;x

Admini ciągle kłócą się o to, że są alternatywy, to fakt, jest pare alternatyw, na przykład dla Pulverizera z Thermal Foundation, chodzi o Enrichment Chamber, oczywiście, że działa, ale żre prądu znacznie więcej od Pulverizera. Jak skończyły im się argumenty to wywalili kolege z servera na discordzie :) 

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Niestety paczka nie zadowoli się 3 Gb ramu które jej przydzieliłem, więc niestety nie mogę wbić na serwer, a wielka szkoda bo chętnie pograłbym na zmodowanym 1.10.2, bo 1.7.10 już mi się przejadło. Nie wiem tylko co w tej paczce zjada mi tyle pamięci, bo ostatnio na 1.7.10 grałem przy ponad 120 modach i nie miałem z tym większych problemów. Fajnie, jakby ta paczka wylądowała też na platformie Technic, co ułatwiło by instalacje itepeitede.

bipsMal.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...