Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy CS:GO upada?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie, czy csgo upada? Na yt widziałem sporo filmów na ten temat i na innych forach. Kiedyś w csgo byłem bardzo dobry a po tych wszystkich update gra mi się gorzej min. Update do fullauto itp przez to źle mi się gra może to jest wina mojej myszki bo mi się ślizgacze odkleily zastanawiam się czy nie sprzedać konta mam 1000h jbc albo kupić myszkę lepsza i grać dalej z kolegami :D

Także co wy o tym myślicie

Opublikowano

nie upada? ciągle idzie na przód, nie idzie Ci gra to potrenuj ;d

tak kup myszke ;d

Opublikowano

nie upada, poziom w cs go bardzo się wyrównał w czym każdy może wygrać z każdym więc to bardzo dobrze.

ja gram cale zycie na myszkach za 20/30 zl bez ślizgaczy z podkladka a4tech i jest dobrze :)

Opublikowano

Slizgi w rivalu 100 trzymaja sie mocno, sam zepsules, tylko twoja wina, w cska nie byles nigdy dobry skoro tak gadasz i tyle, a poza tym cs nie upada, tylko jest mniej nahajpowany i tyle. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

jeśli nie jesteś związany z kontem to sprzedawaj jak najbardziej. 

Opublikowano

Kiedyś otwierałeś skrzynki dla zabawy, teraz jakieś drakemoony są przez co youtuberzy są sprzedajni, przykład: Da Mian, Adryan, Kapi, Izak, ZWG lecą na hajs zamiast nagrywać dla zabawy :)

Ale ty wiesz, że wszystko co oni dostaną na opening to rozdają widzom? Korzyść mają taką, że zrobią filmik o stronce i przyciągają ludzi rzeczami do rozdania. xD

Co mają k***a za nic robić i nie iść na przód? Za darmo mają zabawiać twoją dupę?

Opublikowano

Z taką ilością graczy potrwa długo, każdy się irytuje bo to gloves dodali za ponad 300$, bo tamto ale i tak czy siak każdy wraca po krótkiej chwili. ;)

Opublikowano

Kiedyś otwierałeś skrzynki dla zabawy, teraz jakieś drakemoony są przez co youtuberzy są sprzedajni, przykład: Da Mian, Adryan, Kapi, Izak, ZWG lecą na hajs zamiast nagrywać dla zabawy :)

wiesz, niektórzy nie nagrywają 15 minutowego odcinka z minecrafta, żeby od razu wrzucić na yt i narzekać na brak popularności

w sumie polskiego youtuba z csa praktycznie nie oglądam, ale niektórzy naprawdę robią dobre filmy i pracowali długo na swój sukces, więc niech mają ten zarobek. chociaż gdy niektórzy słyszą, że ktoś ma dostać bodajże 80k $ za 1 film z otwierania skrzynek to czasem dupka piecze xD

tak btw. to nie wiem kto otwiera skrzynki dla zabawy, gdy 1 otwarcie to ponad 10zł. chyba, że nie szanujesz pieniądza, bo rodzice sponsorują to ok

tenor.gif

Opublikowano

wiesz, niektórzy nie nagrywają 15 minutowego odcinka z minecrafta, żeby od razu wrzucić na yt i narzekać na brak popularności

w sumie polskiego youtuba z csa praktycznie nie oglądam, ale niektórzy naprawdę robią dobre filmy i pracowali długo na swój sukces, więc niech mają ten zarobek. chociaż gdy niektórzy słyszą, że ktoś ma dostać bodajże 80k $ za 1 film z otwierania skrzynek to czasem dupka piecze xD

tak btw. to nie wiem kto otwiera skrzynki dla zabawy, gdy 1 otwarcie to ponad 10zł. chyba, że nie szanujesz pieniądza, bo rodzice sponsorują to ok

XDDD 80k$ za film ze skrzynkami? xD czego ci ludzie nie wysmysla, ja p******e xD

ktoś ma hajs to otwiera.. nie ma co szufladkować, nie kazdy z sianem jest sponsorowany przez rodzicow xD

Opublikowano

XDDD 80k$ za film ze skrzynkami? xD czego ci ludzie nie wysmysla, ja p******e xD

ktoś ma hajs to otwiera.. nie ma co szufladkować, nie kazdy z sianem jest sponsorowany przez rodzicow xD

no dobra, przecież taki mcskillet to nie jest źródło godne zaufania, w co ja wierzę :/

wy chyba naprawdę nie zdajecie sobie sprawy ile takie strony zarabiają. te 2,5k typa online na stronie to pewnie tylko siedzi sobie tak dla beki na niej

tenor.gif

Opublikowano

boze, kolejny co wszedzie widzi teorie spiskowe i żal mu dupę sciska, bo komus sie udalo xD

kazdy kto zarobil to zlodziej, c**j, oszust, nie powinien, nie nalezy mu sie, sprzedal sie

Opublikowano

boze, kolejny co wszedzie widzi teorie spiskowe i żal mu dupę sciska, bo komus sie udalo xD

kazdy kto zarobil to zlodziej, c**j, oszust, nie powinien, nie nalezy mu sie, sprzedal sie

bym dał ci bana. spamujesz gównem xD

co do topicu

tak cs:go upada jak grasz bez prime to wogole masakra lem+ jakies force-projecty interwebzy aimware unity masa prywatnych cheatow 

jezeli chcesz grac w lem - global bez prime to nawet nie mysl o powrocie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...