Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.11][Inne] KrainaMc

Gosiiia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko prezentacja :)

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Gość Marichcje
Opublikowano

Polecam. Grałam jakiś czas dawniej i było po prostu miło. Atmosfera w miarę ogarnięta, przynajmniej na skyblocku, a liczba graczy się utrzymuje.

Prezentacja ładna, estetyczna, ale milej by się czytało posty, gdybyś nie wstawiała tak ogromnych obrazków :p 

Opublikowano

heh a pamiętam jak się was kiedyś pytałem czy macie ts'a to mówiliście, że nie bo to niebezpieczne itd X D

szkoda, że na tym skyblocku jakiejś nowej edycji nie robicie, ten spawn to jeszcze pamiętam jak z rok temu grałem -.-

sieć wam się nawet rozwinęła trzeba przyznać, dodatkowo hiszpanie grając po nocach robią robotę :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

heh a pamiętam jak się was kiedyś pytałem czy macie ts'a to mówiliście, że nie bo to niebezpieczne itd X D

szkoda, że na tym skyblocku jakiejś nowej edycji nie robicie, ten spawn to jeszcze pamiętam jak z rok temu grałem -.-

sieć wam się nawet rozwinęła trzeba przyznać, dodatkowo hiszpanie grając po nocach robią robotę :D

Od czasu kiedy u nas grałeś, nauczyliśmy się lepiej zabezpieczać nasze serwery. Jeżeli szukasz nowego skyblocka do gry, to zapraszamy na nasz drugi serwer MojeMc.pl (1.9-1.11).

Opublikowano

Albo coś źle robię albo kolejna administracja leci w chuuuuuuuu onolulu.
Włączam MC na wersji 1.11 i wyskakuje że mam uruchomić mc na 1.7-1.11 :/

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Albo coś źle robię albo kolejna administracja leci w chuuuuuuuu onolulu.

Włączam MC na wersji 1.11 i wyskakuje że mam uruchomić mc na 1.7-1.11 :/

Aktualnie nie ma wsparcia dla wersji 1.11.1 oraz 1.11.2, jest za to 1.11. W najbliższej przyszłości pojawią się też nowsze wersje.

Opublikowano

dodaj informacjie o sredniej ilosci graczy na serwie.

Licznik graczy aktualnie online znajduje się tuż pod prezentacją trybów.

Poniżej zamieszczam wykres, jak liczba graczy rozkłada się średnio przez cały dzień.

e2fa5177bb8b4853954be17fb42b5b7a.png

Opublikowano

Dlaczego nie można wejść mam wersje 1.11 a i tak pisze na czerwono, że serwer wymaga 1.11, o co chodzi ?

Wy też tak macie, jakieś prace nad serwerem ?

Opublikowano

Dlaczego nie można wejść mam wersje 1.11 a i tak pisze na czerwono, że serwer wymaga 1.11, o co chodzi ?

Wy też tak macie, jakieś prace nad serwerem ?

Zostało w nocy dodane wsparcie dla wersji 1.11.1. i 1.11.2, więc już nie powinno być problemów z wejściem na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...