Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sztuczni YouTuberzy nagrywający minecraft

PopKillerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Trochę mnie to czasami drażni bo ostatnimi czasy tacy jutuberzy jak MWK, dealereq, doknes nagrywają filmy z minecraft z clickbaitową miniaturką typu.

" Minecraft znalazłem herobrine "

Z czego żadnego herobrine na odcinku tak naprawdę nie ma.

Co prawda tych youtuberów oglądają dzieci z podstawówki sądząc po tym że na facebooku widziałem po profilach że 1klasa podstawówki a nawet przedszkole widziałem.

Do rzeczy, wkurza mnie to od kiedy ten dealereq wrócił na swój youtube jakieś 7miesięcy temu.

Wolałem już mimo wszystko minecraftblowa, reziego kiedy nagrywali minecraft, oni przynajmniej nie wstawiali na miniaturkę kutasa z minecrafta bądź 2ludków uprawiających sex a tak naprawdę tego nie ma na filmie.

Albo, " okłamałem was " " doknes to oszust " a na filmie inna tematyka filmu 

Za 2lata załóżmy jak taki dealereq 400k wbije 1mln gwarantuję wam że będzie miał wyjebane na minecraft i powie " minecraft mi się znudził " tak bez powodu zrobili rezi, blow i inni jak zdobyli ten milion bo oczywiście już nawet jakby stracili tam z 10k widowni to im się zwróci w ciągu miesiąca.

+ ten dealereq na 1film wrzuca 30reklam 2minutowych których bez adblocka nie przewiniesz, taki sprzedajny krawczyk z niego.

Możecie pisać mi, że takie coś było już od dawna typu clickbaitowe miniaturki ale to się zaczęło rozprzestrzeniać niedawno na Polskim YouTube.

ps: ten doknes miał 7k subskrybcji, i wybił się na tym bo poznał dealereqa, a do dzisiaj nie potrafi się wymówić i ciągle mówi eeee... yyyy... zrobimy to i tamto 

Niby dlaczego niby nie ma żadnego kanału związanego z minecraft ale mającego 1milion widzów?

Bo od hajsu im odwaliło :) Pozdro.

Opublikowano

Z opisu kanału czy tam informacji wynika, że Doknes ma 16 lat ... Co ty oczekujesz od szesnastolatka?
Mnie też wkurzają te clickbaity, jak na to patrze, ale i tak tego nie oglądam bo w ogóle nie oglądam Minecrafta. Jak Blow nagrywał MC, to te odcinki były wartościowe, np. te TOP10. ReZi to samo, ale dorośli... Każdemu Minecraft się kiedyś znudzi.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Z opisu kanału czy tam informacji wynika, że Doknes ma 16 lat ... Co ty oczekujesz od szesnastolatka?

Mnie też wkurzają te clickbaity, jak na to patrze, ale i tak tego nie oglądam bo w ogóle nie oglądam Minecrafta. Jak Blow nagrywał MC, to te odcinki były wartościowe, np. te TOP10. ReZi to samo, ale dorośli... Każdemu Minecraft się kiedyś znudzi.

nie, minecraft się nie znudził. został on przedstawiony jako reprezentant małych dzieci, więc "dorośli XDDDDDDDD" przestali w to grać. mnie osobiście minecraft w niczym nie przeszkadza, ale community od 1.7.3BETA zmieniło się dość ostro - stąd ta zmiana.

sygnatura.png

Opublikowano

nie, minecraft się nie znudził. został on przedstawiony jako reprezentant małych dzieci, więc "dorośli XDDDDDDDD" przestali w to grać. mnie osobiście minecraft w niczym nie przeszkadza, ale community od 1.7.3BETA zmieniło się dość ostro - stąd ta zmiana.

Mi też nie przeszkadza, ale nie gram w niego nałogowo tylko bardzo rzadko, a kiedyś codziennie grałem ;)

@Topic:

Ale co prawda to prawda ten Dealereq, Donkes czy MWK to kółko osób wzajemnej adoracji. Polecają swoje kanały i zyskują popularność wśród dzieciaków, bo wątpię, żeby starsi oglądali te jakże "znakomite filmy" wypełnione reklamami. Co do podanych wyżej osób prywatnie nic nie mam, jedynie do ich "twórczości".

bjk8v7f.png

Opublikowano

Poco piszesz to jesli to na przykład mnie to nie interesuje jeśli nagrywają to niech nagrywają może inni to lubią a ty to krytykujesz ja p******e 

Opublikowano

Dealer wbija hajs na studia, przynajmniej wg. mnie, te reklamy rzeczywiście są uciążliwe. Jednak przynajmniej nie zanudza podczas odcinka.

Doknes jest spoko. Oglądam go od 3 lat, zanim nagrywał z dlrq. W sumie trochę się zmienił, ale nie daje tyle reklam.

iSuperMWKi nie oglądam - nie wypowiem się.

...

Opublikowano

Problem nie jest z nimi, oni to robią dla pieniędzy. ( a żadna praca nie hańbi )

Problem jest z dzieciakami które się na to łapią i napędzają tą sztuczną machinę biznesu.

Może jakby był przesyt treści tego typu to sytuacja by się poprawiła.

Więc idźcie i nagrywajcie lepsze filmiki na jutiub!

Ja MacJoker007 wam tak gadam.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Tylko zauważę, że ww. "dorośli" wciąż używają grę Minecraft, często w celach inżynierskich itp.

Tak działa YouTube - wchodzisz w filmik, bo zachęca Cię obrazek. A wchodząc w niego, jedynie nabijasz grosiki do portfela youtubera.

Opublikowano

Jebane jutubery ktore zawsze na poczatku,, Siemanko ziomeczki dajcie 6000 lapek w gore bo inaczej nie bedzie nowego filmu "

I tak w trakcie filmu wspomni jeszcze 10 razy o subskrybcji kanalu i daniu like i na koncu filmu rowniez

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Tak, jasne.

Traćmy czas na jakiś pojebanych filmikach, programujmy za darmo, przecież to jest zabawa hur dur!

Zrozumcie ludziska, że świat kręci się w okół pieniędzy, każdy chce zarobić i nie ważne w jaki to sposób robi.

13213 reklam? Dziwisz się? Nie są blowkiem, rezim, czy innymi, którzy za wypicie coca-coli na odcinki dostają po 5-30 tysięcy. -.-

A co do uciekania od minecrafta.. Ileż można?
To jego kanał i powinien robić na nim to co lubi, a nie na siłę nagrywać coś, co go drażni.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Gość Marichcje
Opublikowano

Hmm takie "oszustwa" według mnie są idiotyczne. I tak w końcu ludzie się zawiodą i przestaną w to wchodzić.

Opublikowano

Nie ma co ukrywac minecraft jest ladnie oplacalna gra wciaz, w kazdym mozliwym aspekcie.

To jest czysty biznes i nie mamy o czym gadac.

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

Po jakiego?

Zachowujesz się jakby treść niezgodna z opisem/tytułem była nowością. Założę się, że gdybyś potrzebował kasy na gwałt i miał okazję ją zarobić przez usługę Google'a, zrobiłbyś to bez mrugnięcia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rozumiem twoją opinię, ale żyjemy w wolnym, demokratycznym kraju. Może i ich filmiki drażnią ciebie lub wprowadzają w zazdrość, ale nie zabronisz im tego robić. Skoro dzieci ich oglądają to niech oglądają. To ich wolny wybór i ich sprawa

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Też mnie to wkurza ale co zrobić, wyświetlania same sie nie nabiją xD

Mnie też to wkurza, jak już nikt nie chce tego oglądać coś muszą wymyślić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...