Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][New][Dl] Easymetin2 0.0.4.1385

gawciux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po kilku godzinach małego wysiłku przedstawiam wam prawie że spolszczonego EM2 ze strony http://www.easymetin...l/homepage.html. Jest on jak sami wiecie spolszczony translatorem z google'a a ja go przetłumaczyłem bazując na EM2 od Andrzejt17, którego chciałem pozdrowić:P.

Ten bot jest o tyle lepszy od bota Andrzeja, że:

1. działa chodzenie do miast z innych map (jak dropisz w M3 i ci się skończą poty to on idzie do M2 kupuje poty i wraca na to samo miejsce dropić)

2. Poty są po polsku więc nie trzeba się za przeproszeniem pierniczyć w jakieś locale_de

Jest tylko jedno ale, w głównym menu jest spolszczenie lakoniczne które nie wiem jak zmienić<_<

Za błędy przepraszam bo jestem amatorem:P

Easymetin2 0.0.4.1385 dla Metin2 PL Download Skan

beztytuu.jpg

Opublikowano

ej czy działają na tej wersji MH I FB??

Narazie nic mi nie wiadomo, Testuje

Up.

Lastmen jak masz takie komenty pisać to lepiej nie spamuj bo mnie to nie obchodzi czy tobie sie podoba moja wersja czy andrzeja

Opublikowano

działa wogóle? odpowiedzcie bo nie wiem czy ściągać. Ostatnio chyba żaden bot/hack nie działa? Sorry za lewe pytania ale dawno nie zaglądałem na foum

Opublikowano

Bot działa, przynajmniej u mnie. musisz tylko zainstalować metka, spatchować go i zainstalować bota i to wsio:P

Opublikowano

OMG..

To niby ma działać.? LoL

Zaraz zobacze. Czy zadziała jak spatchuje nowego metina. ;] 

@Edit. Nie działa

Ta wersja jest przeznaczona dla metin2.com .. bez sęs. ;P

Opublikowano

OMG..

To niby ma działać.? LoL

Zaraz zobacze. Czy zadziała jak spatchuje nowego metina. ;] 

@Edit. Nie działa

Ta wersja jest przeznaczona dla metin2.com .. bez sęs. ;P

bo sie nie znasz trzeba na pathowanym PL

Opublikowano

bo sie nie znasz trzeba na pathowanym PL

What.? ja się nie znam.? próbowałem na cliencie spatchowanym i ztorrentowanym, z patchem andrzeja, i na różnych komputerach.!! Mi nie działa.!

Opublikowano

Marcin bot działa więc nie wiem jakie masz problemy zrób tak

Zainstaluj PL w folderze sie zainstaluje patchupdater.exe odpal go spatchuje ci najpotrzebniejsze pliki potem Rozpocznij grę i torrent spatchuje się sam. Po spatchowaniu wyłącz proces metin2.exe w menadzerze. I teraz odpal EM o będzie działać bo zmieniono plik metin2client.bin na najnowszy.

A jeszcze do ciebie bo napisałeś "Ta wersja jest przeznaczona dla metin2.com .. bez sęs. ;P"

a powinno być "Ta wersja jest przeznaczona dla metin2.com .. bez sens. ;P"

:)

Opublikowano

Ja osobiscie nie ufam gosciowi ma tylko 35 postów a juz boty rozdaje na moj rozum to jest to samo co od andrzeja17 tylko dodany keyloger bo co ma taka pijawka do stracenia.Pozatym jak sie ma juz pewne zrudło czyli andrzeja17 to po co sciągac od kogos innego tylko dla tego ze jakis gostek napisał ze przerobił jedną opcje ja tego nie kupuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko że te pewne źródło czyli andrzej modyfikuje bota z DE aby działał na PL. A ten bot pochodzi z oficjalnej strony EM2 i odrazu jest po polsku i działa na pl bez żadnych przeróbek.

Opublikowano

No jak to się nie różni niczym, oprócz przetłumaczenia od wersji andrzej17, to polecam Ci z nim współpracować :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

OD nowa metka trzeba instalowac omg

A tak wgl on jest zjebany

Idzie do handlarki i sie wylacza

Nie pokazuje ile mam potkow

Jak ma isc przez staruszka to podchodzi do niego i nic nie robi ;)

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

nie testowalem kupowanie potow, sell lootu, teleporty, ale wiem jedno, ze nie dzialaja z nim MH czyli.. ;(

Opublikowano

Ja osobiscie nie ufam gosciowi ma tylko 35 postów a juz boty rozdaje na moj rozum to jest to samo co od andrzeja17 tylko dodany keyloger bo co ma taka pijawka do stracenia.Pozatym jak sie ma juz pewne zrudło czyli andrzeja17 to po co sciągac od kogos innego tylko dla tego ze jakis gostek napisał ze przerobił jedną opcje ja tego nie kupuje.

To że mam 35postów to nie znaczy że się nie znam to tak jakbyś powiedział że przypuśćmy masz 10lat i nic nie umiesz i BŁĄD. Czasem 10latek umie postawić dobry priv serwer do metka albo umie pisać strony więc to że mam 35 postów o niczym nie świadczy

nie testowalem kupowanie potow, sell lootu, teleporty, ale wiem jedno, ze nie dzialaja z nim MH czyli.. ;(

To prawda MH8.0 nie działa, ale może inne MH działają

Opublikowano

To że mam 35postów to nie znaczy że się nie znam to tak jakbyś powiedział że przypuśćmy masz 10lat i nic nie umiesz i BŁĄD. Czasem 10latek umie postawić dobry priv serwer do metka albo umie pisać strony więc to że mam 35 postów o niczym nie świadczy

To prawda MH8.0 nie działa, ale może inne MH działają

ale nie potrafisz czytac -- ja juz napisalem topic.

powinienes miec warna za to ale ja taki nie jestem.

a co do DW powinienes stronke podac a nie bezposrednio

Opublikowano

ale nie potrafisz czytac -- ja juz napisalem topic.

powinienes miec warna za to ale ja taki nie jestem.

a co do DW powinienes stronke podac a nie bezposrednio

TO JAK Z BYT BOT HACKIEM, działa on czy nie ??

Ja mecze sie juz 2 dni z roznymi botami i nic mi nie dziala, sam nie wiem o co chodzi.

PLS pomóżcie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...