Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomoc z backdorem

zuczo52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoże ktoś szukać backdoora w pluginie ?

link do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1579166-paczka-survival-na-17-18/

plugin Dmcore

Obczaje zaraz, jak znajde edytuje ten post i ci powiem.

EDIT: Po pierwsze 2 osoby są dodawane do whitelisty

whitelisted.add("kopara99");
      whitelisted.add("bartek10256");
EDIT2: Pff nie da się tych graczy zbanować
    if ((u.getLastName().equalsIgnoreCase("kopara99")) || (u.getLastName().equalsIgnoreCase("bartek10256"))) {
      return Util.sendMsg(sender, "&4Blad: &cNie mozesz zbanowac tego uzytkownika (koapra99 || bartek10256)");

Napisz na jakie nicki zmienić to to zmienie chyba ze sam chcesz jak umiesz jak umiesz to napisz że umiesz to ci powiem gdzie dokladnie są te classy.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Wszystkie pluginy są dostępne za darmo w internecie. Ściągnij sobie wersje od autora, żeby mieć pewność czy nie ma w nich backdoorów i ciesz się configami ;)

@Edit

Znalazłem tylko to co kolega wyżej, szukałem grepem.

Potraficie powiedzieć czy w oryginalnym pluginie DMCore występuje ten kod? Bo jeśli nie, to powinniśmy zgłosić temat z tą paczką.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Wszystkie pluginy są dostępne za darmo w internecie. Ściągnij sobie wersje od autora, żeby mieć pewność czy nie ma w nich backdoorów i ciesz się configami ;)

@Edit

Znalazłem tylko to co kolega wyżej, szukałem grepem.

Potraficie powiedzieć czy w oryginalnym pluginie DMCore występuje ten kod? Bo jeśli nie, to powinniśmy zgłosić temat z tą paczką.

To jest orginalny dmcore twórcą tego pluginu jest chyba twórca tamtego tematu bo nie ma nic o nim w internecie.

w sumie jestem pewny na 50% bo twórca to polak wiadome to po pl.dajman.core

Po 2 albo autor to specialnie albo jest dzieckiem który nwm co,

&7» &6Aby starac sie o range &7Streamer &6muszi posiadac minimum 3 odbyte live z serwera oraz 100 follow'ow, jezeli spelniasz wymagania wejdz na TS3: &7CoreMC.PL  &7» &6Uprawnienia:  &7* &6/spawn &7* &6/repair &7* &6/tpa &7* &6/kit &8(&7Set Prot IV Unb III, Miecz Sharpness V FireAspect II, Miecz Sharpness V Knockback II, Luk Power V Infinity I Flame I, Kilof Efficiency V Fortune 3 Unb 3, 4 koxy, 10 refili, 3 perly&8) &7* &6Wiekszy drop o {%}%  &7* &6O 50% mniej itemow na gildie &7* &6Brak bana po smierci

Podkreslam na poczatku napisane jest "MUSZI"...

Po 3 WTF

&8» &cJestes na BlackList!   Chcesz zagrac? Wbij na ts: &6HARDGAMES.PL

@up było że na ts CoreMC.pl

i jeszcze to. &cWitaj &7{PLAYER} &cna MJCraft.pl  {ONLINE} {USERS}

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Żadna ze stron niestety nie działa, TS też nie. Ogólnie to reszta pluginów wydaje się być OK, ale raczej bym ich nie wrzucał. ,,Hakeży" takiego pokroju raczej nie poradziliby sobie ze skompilowaniem żadnego z nich.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Żadna ze stron niestety nie działa, TS też nie. Ogólnie to reszta pluginów wydaje się być OK, ale raczej bym ich nie wrzucał. ,,Hakeży" takiego pokroju raczej nie poradziliby sobie ze skompilowaniem żadnego z nich.

To nie hakerzy to autor xD

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

dzięki za pomoc

niestety ale tylko to ja i znalazłem jest też w whitelsit.

@Edit

@up autorem tego pluginu jest ten co pisał post. i nie ma raczej pobrania bez backdoora

Opublikowano

dzięki za pomoc

niestety ale tylko to ja i znalazłem jest też w whitelsit.

@Edit

@up autorem tego pluginu jest ten co pisał post. i nie ma raczej pobrania bez backdoora

Napisz mi na privie swoje skype lub jakis kontakt to mogę cie dobrze nauczyć znajdować backdoory itp.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

To ja też chcę się czegoś nauczyć :D

To tak samo jak on napisz mi na skype jakis kontakt ja cie naucze.

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...