Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ghwww Hwangi!

Iksa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec tak ze stronki ghwww.net ściągamy najpierw "game Client Download" potem "Netcom landers Download" no i teoretycznie jeśli wkleimy "Netcom" do "Client" to powinno wszystko działać prawda? A u mnie nic ponieważ pojawia się jakiś tam błąd pisze że program przestał działać i do wybrania jest jedynie "zamknij program" lub "wyszukaj rozwiązanie w trybie of.cośtam i zamknij program" czyli jak rozumiem nie da się nic z tym zrobić? hmm i tu moja prośba czy jest jakiś inny sposób na to żeby zobaczyć hwangi? bo już naprawdę jestem zdesperowana... dodam ze mam viste i moda by kamera po ściągnięciu moda w eq pojawia się w miejscu bransolety na 90lvl informacje o niej ale jest emm niewidzialna w eq hwang jest na pewno ale nie widać go i nic się z nim nie da zrobić nawet nie wyświetla się informacja o nim jak jest w przypadku bransolet

Wiem wiem dużo już było na ten temat ale ja chyba jestem jakaś nie kumata tak wiec proszę o pomoc

Z góry dziękuje

aha i próbowanie ściągania wszystkiego jeszcze raz nic nie daje bo na to sama wpadłam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...