Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre mmo

ChesterQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. nie wiedziałem za bardzo gdzie dodać ten post ale mam nadzieje że w miare dobry dział wybrałem :p.
Szukam jakiegoś dobrego mmo co by szybko mi się nie znudził. Osobiście grałem już w dość dużo tytułów ale często po nawet paru dniach już w grę nie wchodziłem.
Chciałbym jakiegoś mmo w którym nie ma za dużo questów typu idz tam potem tam potem przepierdol się przez 5 lokacji żeby dojść do typa i robisz ja z 30 min i tak naprawdę gówno dostaniesz. Lubie kiedy jest dość efektowna walka żeby się nie opierała na jednym czy 2 skillach bo ostatnio jak grałem w tera online to za bardzo innych mi się nie opłacało używać bo o wiele mniej dmg zadawały. Jeżeli chodzi o gry które najdłużej grałem to były Metin2(pierwsza gra mmo to wiadomo że się podobało), Silkroad, Archlord, Neverwinter.
Bym prosił o pomoc w znalezieniu odpowiedniej gry mmo dla mnie. Ogólnie najdłużej grałem w LoLa ale typ moba już mi się troche ludzi i bym zagrał w coś innego najlepiej MMORPG. W Inne moba też próbowałem ale wiadomo przyzwyczajenie do LoLa.

Z góry dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...