Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PandoraMT2 - Rework

xCh3ster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reaktywacje pandory to już przeżytek  ( Reaktywacja = PARCIE NA KASE  )  a Pandora nigdy nie była dla kasy , i czasy są jakie są i juz takiej Pandory jak była nigdy nie będzie wiec Reaktywacja to tylko poroniony chory pomysł

Opublikowano

Reaktywacje pandory to już przeżytek  ( Reaktywacja = PARCIE NA KASE  )  a Pandora nigdy nie była dla kasy , i czasy są jakie są i juz takiej Pandory jak była nigdy nie będzie wiec Reaktywacja to tylko poroniony chory pomysł

ja ja ja, ale gameplaye hardów na plikach terenzo to już legit materiał. Serwer ma się dobrze, zapraszam.

SNq6Ku7.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gra 500/600 osób , ale nikt nie expi tylko stoją w m1 czy m2 i się biją na wojnach , a tak nikt nowy nie gra :P

Przeciez dzis są raty to nawet spota wolnego się nie znajdzie , więc expi zawsze ktos :)

Opublikowano

Gra 500/600 osób , ale nikt nie expi tylko stoją w m1 czy m2 i się biją na wojnach , a tak nikt nowy nie gra :P

No i dobrze, taki klimacik powinien być. 

Ale ważne,że jest te 500 osób.   

Administracja często on?

Opublikowano

Administracja często on?

alchemik coś na forum robi pomaga ostatnio mieli jakąś wyjebke logowania ale wszystko już git, sporo ludzi którzy wracają lub zaczynają, ja przerzuciłem kasę, pdki, rękawiczki z eq i gram od nowa :)

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Administracja często on?

Często online, niedługo update wchodzi więc myślę że warto.
Opublikowano

Teraz gra okolo 500 max 600 jakies wojny sa ale fajniej bylo jak gralo prawie 2k :) :)  jakby gralo 1k to mysle ze kozak :}}}

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety Pandoramt2.pl upada z dnia na dzień ....

serwer praktycznie cały czas offline

Alchemik1 sobie olał to i owo od kiedy Alchemik odkupił  pandore od Admina wszystko sie sypło .

NIe Polecam Alchemika co do starej pandorki prowadzonej przez Admina szacunek.

Pozdro600

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

serwer jest juz dawno caly czas stabilny i gra ponad 400 osob online sa codziennie wieczorem wojenki jezeli ktos szuka stabilnego serwera zeby sie pobawic noca wojenkami to zaapraszam :}

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedna rzecz nigdy się nie zmieni: 

Admin

Administrator

• OSTATNIO

23 Sierpień
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...