Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajna swinia - problem

SiwyCWKS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc dobre mordy i maniury.

Mam problem ze swinia. Spotykalem sie z nia przez 2 miesiace.

Fajna i w ogole. Nie musi gdzies na disco w*********c. Mozna browarka w plenerze ojebac, posiedziec na lawce.

Chciala nawet do teatru isc, ale w dresiku to troche przypal. Bardzo fajna. 

Problem jest z jej rodzina, a mianowicie bratem. Robila domowke. Wbijam i tam jej znajomi + ten cwel.

Gosciu w szaliku polonii. Od razu myslalem, ze mu wypierdole 2 bomby krzeselkiem, ale popatrzylem na swinie 

i jakos to w sobie zdusilem. Teraz nie wiem co robic. Myslalem, zeby chlopakow na nalot do niego przyslac, ale to by sie wydalo

i swinia by mnie zostawila. Z drugiej strony, jesli nic nie zrobie i chlopaki sie dowiedza, to pomysla, ze pucuje sie z polonia.

Centralny Wojskowy Klub Sportowy „Legia” Warszawa (CWKS „Legia” Warszawa) – wielosekcyjny polski klub sportowy z siedzibą w Warszawie, założony w marcu 1916 w Kościuchnówce (niedaleko Maniewicz na Wołyniu) jako "Drużyna Sportowa Legia". Reaktywowany po zakończeniu I wojny światowej w Warszawie 14 marca 1920.

Opublikowano

co to za c*****e prowo

Swiat jest na tyle duzy, ze nie kreci sie tylko wokol braku twojej mutacji.

@1361622928-U485574.pnghorzel a gdzie mam napisac, skoro mpc to moja druga rodzina.

Centralny Wojskowy Klub Sportowy „Legia” Warszawa (CWKS „Legia” Warszawa) – wielosekcyjny polski klub sportowy z siedzibą w Warszawie, założony w marcu 1916 w Kościuchnówce (niedaleko Maniewicz na Wołyniu) jako "Drużyna Sportowa Legia". Reaktywowany po zakończeniu I wojny światowej w Warszawie 14 marca 1920.

Opublikowano

stoisz przed ciezkim wyborem, albo dobra dziure bedziesz meic albo stracisz w oczach kolegów, ale ty wybrałeś napisac o tym na forum o grach, idz sie zabij

Opublikowano

Kibicujesz legii, wiec mam nadzieje ze jak najszybciej cie zostawi

elo

Legia pisze sie z wielkiej litery. Jak masz jakis problem to wbijaj na pw.

Opublikowano

legia. 

Nic nie rób :)

Btw. raport.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Gość Marichcje
Opublikowano

Polecam obejrzeć program naukowy "Tom i Jerry". Jest tam multum sposobów, jak się pozbyć natrętnego domownika lub, jak w tym przypadku - brata świnki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...