Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile godzin powinien spać dorosły człowiek?

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7, wystarcza mi w zupelnosci, nawet po 4 5 piwach pitych zawsze wieczorem, budze sie bez kaca i wypoczety

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

@paxonzzzz

Od kiedy po 4 piwach jest kac?(chyba tylko Ci go Maja co jedno piwo na trzech spijają bo sami nie dadzą rad) To już jest wstyd paść po 4 piwach i rzygać rano czy coś.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

@paxonzzzz

Od kiedy po 4 piwach jest kac?(chyba tylko Ci go Maja co jedno piwo na trzech spijają bo sami nie dadzą rad) To już jest wstyd paść po 4 piwach i rzygać rano czy coś.

ty wiesz o czym ty mowisz?

nie wstydem nie jejst pasc po 4 piwach.

az ze gowniarske myslenie daje za wygrania, to juz mnie to nie interesuje.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie, to jest różnie. Czasami śpię po 8 godzin, ale też zdarzają się dni, że tego snu potrzebuję więcej. 

@paxonzzzz

Hmm.. Każdy organizm reaguje inaczej na napoje alkoholowe. Ja osobiście mam dość po 3 piwach, ale jeżeli wypiję pół litra to nie odczuwam takiego zamulenia jak po browarach. ^_^
Gangster ze Szczecina, biczys. 

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...