Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Normalny config do laptopa.

nosbib410

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuje normalnego configu do 15 calowego laptopa. Chodzi o to, że gdy w kogoś strzelam to mam problem żeby go trafić. Wiem brzmi to śmiesznie, ale jak gram na monitorze 21 calowym jest całkiem inaczej, ale tam mam dopasowany config do komputera. Mój laptop spokojnie wyciąga 300 fpsów w rozdzielczości HD. 

Autentycznie mam czasami wrażenie, że trafiam w głowę, a gość nie dostaje.. 

Na PC jestem na Globalu, a na laptopie nie mogę wyjść z mg2. 

Przesiadka z PC na laptopa jest spowodowana tym, że wyprowadzam się, a PC jest brata :)

Opublikowano

64 tick? Róznicy nie ma wiec nie obwiniaj sie ze to przez laptopa. Sproboj z inna rozdzialka i celownikiem najlepiej z kropką i dużym gapem (np 0). No i trenuj aima

Opublikowano

No 16:9 FHD to patologia w CS:GO, ale ogólnie to chyba boostowany jesteś jak nie możesz wyjść z MG2 niby przez laptopa xD. Ja spokojnie gram na lapku i do niedawna na myszce za 20zł.

Ustaw 4:3, monitor bliżej i tyle. Wcale nie jest ciężko. W c**j długo grałem też na 16:10 i było mega dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...